سیدمالک حسینی، با اشاره به وضعیت گرمخانههای شهر تهران، اظهار کرد: میزان ابتلای مددجویان به کرونا نشان دهنده وضعیت مناسب گرمخانهها از حیث رعایت پروتکلها و مسائل بهداشتی است.
وی با اشاره به ابتلای 80 مددجو به کرونا، ادامه داد: خوشبختانه بین مددجویان مبتلا شده به کرونا فوتی نداشتیم اما حدود 3 هفته پیش یکی از همکارانمان را به دلیل ابتلا به کرونا از دست دادیم و این در حالی است که متأسفانه موضوع واکسینه شدن مددکاران جدی گرفته نمیشود؛ این بی توجهی در شرایط بحرانی فعلی را بیبرنامگی و عدم شناخت وزارت بهداشت نسبت به حساسیت کار مددکاران میدانم.
حسینی تصریح کرد: در نظر نگرفتن واکسن برای مددکاران در حالی است که برخی مراکز همکار با وزارت بهداشت واکسن دریافت کردهاند البته از نظر بنده حق هر ایرانی است که به فوریت، بدون سطح بندی واکسن دریافت کند اما در سهمیهبندی و اولویتبندیها مدیریت مناسبی انجام نشد و عدالت رعایت نمیشود.
وی خاطرنشان کرد: سوال ساده ما از وزارت بهداشت این است که تفاوت مددکار اجتماعی که در گرمخانهها و گشتهای ما فعالیت دارد با یک مجموعه مشابه که همکار وزارت بهداشت است در چیست؟ قطعا آنها هم در اولویت هستند اما چرا همکاران بنده که به همین میزان در معرض خطر و بیشترین سطح درگیری هستند نباید واکسن دریافت کنند؟
مدیرعامل سازمان رفاه خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران افزود: در این رابطه چندین بار مکاتبه از طریق شهردار با وزیر بهداشت و رئیس ستاد مقابله با کرونا داشتهایم اما این مکاتبات بیپاسخ مانده است.
وی با بیان اینکه مددکاران ما حدود 400 نفر هستند و اگر عوامل اجرایی را به آن اضافه کنیم مجموعا حدود 600 نفر خواهند بود، افزود: در وزارت بهداشت نسبت به این موضوع توجه جدی وجود ندارد و ما مستأصل شده ایم.