به گفته پزشکان، زمان قطعی برق در بیمارستانها، بعضی از ونتیلاتورها که توربینی هستند کاملا از کار میافتند و رفت و آمد اکسیژن اثر بدی بر روی بیمار خواهد گذاشت. زمان بروز چنین پیشامدی تا کادر درمان بتوانند اکسیژن را تکمیل کنند ممکن است بیماران مبتلا به کرونا جان خود را از دست بدهند چرا که قطعی برق در بیمارستانها فاجعه بزرگی است که هنگام قطع برق و اتصال دوباره دستگاه ونتیلاتور به برق اضطراری، زندگی بیماران کرونایی را به خطر میاندازد و حتی ممکن است منجر به فوت آنها شود.
هیچ فوتی ناشی از قطعی برق در بیمارستانهای استان اصفهان گزارش نشده است
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به موضوع قطعی برق و مشکلی که برای بیماران اتفاق میافتد، اظهار داشت: خوشبختانه در استان اصفهان هیچ مورد فوتی ناشی از قطعی برق در بیماران بستری در بیمارستانها مشاهده نشده است.
آرش نجیمی افزود: بیمارستانهای ما بعد از انجام پدافند غیرعامل که در بیمارستانها انجام گرفت و نکاتی که بر اساس آن پدافند باید انجام میشد تغییراتی انجام دادند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه تامین برق بیشتر بیمارستانهای استان از دو فیدر است، گفت: به این صورت که اگر برق در ناحیهای قطع شود از فیدر بعدی برق قابل دریافت خواهد بود و با قطعی برق مواجه نخواهیم نشد.
وی ادامه داد: تمامی بیمارستانها به تجهیزات یو پی اس برای جلوگیری از قطعی و همچنین برق اضطرار برای تامین مورد نیاز از زمانی که هیچ برقی در دسترس نباشد مجهز هستند و بنابراین جان بیماران در اثر قطعی برق به خطر نخواهد افتاد.
نجیمی تصریح کرد: این اطمینان در بیمارستانهای استان اصفهان وجود دارد که هیچ بیماری در اثر قطعی برق فوت نشده و خوشبختانه تا کنون هیچ فوتی ناشی از قطعی برق در بیمارستانهای استان اصفهان گزارش نشده است.