hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > آذربایجان شرقی| اولین موزه کفش ایران و هفتمین موزه کفش دنیا در تبریز

آذربایجان شرقی| اولین موزه کفش ایران و هفتمین موزه کفش دنیا در تبریز

رئیس اتحادیه صنعت کفش تبریز با بیان اینکه تبریز با بیش از 80 تا 90 میلیون جفت تولید سالانه 60 درصد تولید کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: 90 درصد تولید کفش دست‌دوز تمام چرم کشور در تبریز تولید می‌شود.
علیرضا جباریان‌فام پیش از ظهر امروز در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان اظهار داشت: آذربایجان‌شرقی به ویژه تبریز بیش از یک قرن در صنعت چرم و کفش سابقه دارد و کفش چرم دست‌دوز تبریز به عنوان برند ملی دارای شهرت جهانی است.
وی با بیان اینکه حضور رقبای منطقه‌ای و جهانی بازار مصرف داخلی را با چالش جدی مواجه کرده است، افزود: به منظور ارتقاء جایگاه کفش تبریز در طول سه سال گذشته اقدامات بسیاری از سوی اتحادیه کفاشان انجام شده است.
راه‌اندازی نخستین کمپین خرید کالای ایرانی در تبریز
وی ادامه داد: اولین کمپین خرید کالای ایرانی در سال 95 با محوریت کفش تبریز اجرا شد که این اقدام در رونق صنعت کفش تبریز بسیار تاثیرگذار بود و موجب کاهش بیش از 30 درصد ورود کفش‌های خارجی شد.
جباریان‌فام گفت: بیش از 800 واحد در این طرح با عنوان "با افتخار فقط کالای ایرانی می‌فروشیم" شرکت کردند که موجب شناخته شدن دوباره کفش تبریز در کشور شد و این طرح را سال گذشته نیز ادامه دادیم.
به گفته رئیس اتحادیه صنعت کفش تبریز، 20 مغازه در تبریز کالای خارجی می‌فروشند و 80 مغازه هم ایرانی و هم خارجی می‌فروشند.
وی با بیان اینکه اولین پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه کفش "ماسایوز" روسیه را برگزار کردیم، عنوان کرد: تشکیل اولین کنسرسیوم صادرات کیف و کفش، حضور در نمایشگاه کشور کنیا، اعزام اولین هیات تجاری از سوی اتحادیه کفش تبریز به کشورهای روسیه و تاتارستان، به‌کارگیری استاد ایتالیایی در اولین کلاس آموزش طراحی پیشرفته به بیش از 60 واحد تولیدی از جمله اقدامات انجام شده از سوی اتحادیه کفش تبریز بود.
تاسیس اولین موزه کفش ایران و هفتمین موزه کفش دنیا در تبریز/ثبت ملی کفش دست‌دوز تبریز
رئیس اتحادیه صنعت کفش تبریز گفت: اولین موزه کفش ایران و هفتمین موزه کفش دنیا در عمارت شهرداری تبریز تاسیس می‌شود.
جباریان‌فام، از ثبت ملی کفش دست‌دوز تبریز خبر داد و بیان داشت: در کشور بیش از 190 میلیون جفت کفش تولید می‌شود که رتبه یازدهم دنیا را به خود اختصاص داده‌ایم و با مصرف سالانه 180 میلیون جفت در دنیا در رتبه نوزدهم قرار داریم.
وی با بیان اینکه تبریز با بیش از 80 تا 90 میلیون جفت تولید سالانه 60 درصد تولید کشور را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: 90 درصد تولید کفش دست‌دوز تمام چرم کشور در تبریز تولید می‌شود.
رئیس اتحادیه صنعت کفش تبریز خاطرنشان کرد: در تبریز حدود 50 واحد صنعتی، بیش از 3 هزار واحد کوچک و متوسط تولیدی و بیش از یک‌هزار و 500 واحد در بخش فروش و 300 واحد خدماتی کفش در تبریز فعالیت می‌کنند.
 40 هزار در صنعت کفش تبریز فعالیت می‌کنند
جباریان‌فام تاکید کرد: بیش از 40 هزار در صنعت کفش تبریز فعالیت می‌کنند و 110 هزار نفر به صورت مستقیم ارتزاق می‌کنند و 50 هزار نفر نیز به صورت غیرمستقیم در این صنعت فعالیت می‌کنند.
وی اعلام کرد: حجم بازار کفش ایران حدود یک میلیارد دلار و واردات سال گذشته کفش 35 میلیون دلار و قاچاق کفش به داخل کشور نیز 318 میلیون دلار بوده است.
بالا بودن نرخ تسهیلات بانکی در صنعت کفش
وی صادرات کفش سال گذشته کشور را 92 میلیون دلار دانست و ابراز کرد: متاسفانه آمار صادرات کفش تبریز به دلیل اینکه از بازارهای مرزی به کشورهای عراق و افغانستان می‌رود، پایین است.
رئیس اتحادیه صنعت کفش تبریز اظهار کرد: در حال حاضر بیشتر صادرات کفش تبریز به کشور افغانستان است ولی در گمرک استان خراسان رضوی ثبت می‌شود.
جباریان‌فام با اشاره مشکلات صنعت کفش تبریز تصریح کرد: نبود نقدینگی، کمبود سرمایه در گردش، فرسوده بودن ماشین،آلات، نبود مواد اولیه مرغوب داخلی و نبود شرکت‌های بازرگانی تأمین مواد اولیه، بالا بودن نرخ تسهیلات بانکی صنعت کفش، پراکنده بودن واحدهای تولیدی کفش در شهر و نبود امکان برای توسعه واحدهای کفش، نبود شهرک‌های تخصصی صنعت کفش، نبود طراح، پایین بودن دانش و نبود هنرستان و مراکز فنی و حرفه‌ای و دانشگاه از جمله مشکلات این صنعت است.
وی افزود: مالیات بر ارزش‌افزوده و افزایش سالیانه مالیات بر درآمد در حالی فروش کم می‌شود و نداشتن استاندارد مدون برای تولید کفش از دیگر مشکلات صنعت کفش تبریز است.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو