hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > درخواست "ابتکار" برای رفع مشکلات پذیرش سهام عدالت به عنوان وثیقه تسهیلات زنان سرپرست خانوار

درخواست "ابتکار" برای رفع مشکلات پذیرش سهام عدالت به عنوان وثیقه تسهیلات زنان سرپرست خانوار

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به ابلاغ بخشنامه بانک مرکزی در خصوص پذیرش سهام عدالت به عنوان وثیقه زنان سرپرست خانوار برای دریافت تسهیلات بانکی، گفت: تقاضا دارم مشکلات مربوط به بحث پذیرش سهام عدالت به عنوان وثیقه و پرداخت تسهیلات برای زنان سرپرست خانوار حل شود. عملا بخشنامه آن ابلاغ شده اما دستورالعمل اجرایی برای آن تعیین نشده است.
معصومه ابتکار در نشست همکاری مشترک نهادهای دولتی درگیر در طرح توانمندسازی اقتصادی بانوان کارآفرین کشور از طریق دسترسی به تسهیلات ارزان قیمت که با حضور نمایندگانی از وزارت ارتباطات، صندوق توسعه، بانک توسعه، وزارت جهاد و وزارت کار برگزار شد، اظهار کرد: در راستای پذیرش سهام عدالت به عنوان وثیقه برای دریافت تسهیلات زنان سرپرست خانوار تلاش کردیم. حتی دیدم پیامکی مبنی بر پرداخت وام هفت میلیونی با سهام عدالت ارسال شده بود اما عملا دستورالعمل اجرایی برای آن وجود ندارد.
معاون امور زنان و خانواده ادامه داد: پرداخت وام هفت میلیونی با سهام عدالت برای کسب‌وکارهای روستایی و حتی شهری کمک خوبی است اما عملا هنوز محقق نشده و باید مشکلات آن را حل کرد چراکه بحث سهام عدالت و دریافت تسهیلات با آن بحث مهمی برای بخشی از جامعه مخاطب ما است‌.
ابتکار با بیان اینکه امروزه بسیاری از دختران و زنان روستایی تحصیلات دانشگاهی دارند، گفت: در زمینه توان افزایی اقتصادی زنان روستایی باید چابک حرکت کنیم. این عرصه وجود دارد که بسیاری از زنان روستایی آمادگی فعالیت در کسب و کار متکی به فناوری نو و فناوری اطلاعات را دارند.
وی با اشاره به طرح توان افزایی زنان کارآفرین در بازارهای مجازی که توسط این معاونت در حال اجراست، تصریح کرد: ما این طرح را از موضوع عدالت جنسیتی که یکی از محورهایش توان افزایی اقتصادی زنان است آغاز کردیم. عدالت جنسیتی بخشی از نظام برنامه ریزی ما است و هم اکنون ۳۱ استان کشور برای تحقق ۱۷۶ شاخص عدالت جنسیتی در هشت محور برنامه نتیجه محور دارند که یکی از آن محورها توان افزایی اقتصادی زنان است.
به گفته ابتکار، برنامه‌های نتیجه محور شاخص‌های عدالت جنسیتی بر اساس الگوسازی  و ارائه مدلهای موفق برای زنان سرپرست خانوار و... طراحی شده‌ که نتایج خوبی نیز داشته‌ است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به اجرای طرح "ارتقاء تاب آوری اجتماعی" در ۱۱۰۰ نقطه پر آسیب اجتماعی، خاطر نشان کرد: مطابق با این طرح جامعه محلی به خودباوری برای تغییر می‌رسد. یک تقاضایی در ذهن جامعه محلی و اراده‌ای شکل می‌گیرد که باید تغییری در روستاها، حاشیه شهرها و محله‌ها و ... ایجاد شود تا برای رسیدن به تاب آوری و عبور از آسیب‌ها کسب‌وکار و فعالیت اقتصادی خود را راه بیاندازند.
وی ادامه داد: پس از ایجاد این اراده برای تغییر شبکه‌های تعاونی، صندوق‌های خرد روستایی، تشکل‌ها و... کار را برعهده می‌گیرند. اینها نسبت به مسائل اولیه بانکی و بیمه و مالیات آگاهی ضعیفی دارند و از این رو مهم است در تمام این عرصه‌ها به آنها دسترسی دهیم.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری معتقد است که اینترنت فرصت فوق العاده‌ای برای زنان فعال در عرصه کسب و کار ایجاد کرد و نهایتا زنان باید این به بازارهای مجازی، دریافت تسهیلات، حمایت و منابع اتصال پیدا کنند.
ابتکار با اشاره به اقدامات معاونت امور زنان در راستای استاندارد سازی محصولات زنان روستایی و تولید محصولات سالم گواهی شده روستایی، گفت: زنان روستایی در این امر پیشگام شدند. بازار امروز نیازمند محصولات سالم است. استاندارد سازی محصولات کشاورزی زنان روستایی بسیار روزآمد است و از فناوری و دانش روز استفاده می‌کند. رویکرد آن سلامت محور و محیط زیستی و مطابق با تقاضای بازار مدرن شهری امروز ما است.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام