وی با اشاره به راهاندازی سومین مرکز تجمعی تزریق واکسن اصفهان در حرم زینبیه، ادامه داد: اگر جمعیت هدف برای دریافت واکسن کرونا ویروس بیشتر شود، باید مراکز تجمعی واکسن را توسعه دهیم تا شرایط مساعدتری را در زمینه واکسیناسیون ایجاد کنیم.
مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به انتشار کلیپی در خصوص وجود جیوه و سرب در واکسنهای موجود، تصریح کرد: در فضای مجازی کلیپی منتشر شده و جمعی خواستار توقف واکسیناسیون در کشور هستند، اما باید بدانیم واکسنهای کرونا حلال ندارد و آماده تزریق است، البته گاهی برخی از واکسنهای کودکان حلال دارد که به هیچ عنوان جیوه، سرب و فضولات در آن وجود ندارد و این ادعا کذب است.
وی با توضیح اینکه واکسن عوارض خاصی ندارد، اضافه کرد: واکسنها عوارضی مانند تب، درد در محل تزریق و بدن درد دارد و این علائم موقتی است، پس افرادی که برای واکسن فراخوان میشوند باید در زمان مقرر که به آنها پیامک شده، به محل تزریق واکسن مراجعه کنند، همچنین واکسنهای تولید داخل هنوز وارد چرخه واکسیناسیون عمومی نشده است.
فدایی با اشاره به نوع واکسنهایی که برای واکسیناسیون استفاده میشود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر واکسنهای آسترازنکا و سینوفارم در اصفهان تزریق میشود.
وی با بیان اینکه از قله موج چهارم کرونا عبور کردهایم، افزود: در اواخر فروردین ماه در قله موج چهارم کرونا بودیم و پس از آن شاهد روند نزولی شیوع بیماری کووید ۱۹ در استان هستیم، اما باید بدانیم تزریق واکسن و کاهش آمار کرونا دلیلی برای عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی مقابله با شیوع کرونا و عدم ماسک زدن نیست.