hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > مرکزی| كالای توليدی کشور برای بازار جهانی جاذبه ندارد

مرکزی| كالای توليدی کشور برای بازار جهانی جاذبه ندارد

رییس اتاق بازرگانی استان مرکزی گفت: ايران با در اختيار داشتن يك درصد جمعيت جهان و يك درصد خاك دنيا بايد سهم ١٨٠ ميليارد دلاری از بازار جهاني داشته باشد ولی امروز اين رقم به ٥٠ ميليارد دلار مي رسد و علت آن اين است كه كالاي توليدي در كشور براي بازار جهاني جاذبه ندارد.
 منوچهر توسطي در نخستين جشنواره تجليل از مهندسان فناور استان بيان كرد: آنچه امروز در جوامع توسعه يافته اتفاق افتاده نشان از تلاش مهندسان دارد و اگر بخواهيم در ایران نیز شاهد پيشرفت صنعتي و اقتصادي باشيم وظيفه تربيت مهندس و حمايت از او را بر عهده داريم .
وي با تاكيد بر لزوم تربيت نيروهاي متخصص و مهندس توسط دانشگاه ها گفت: آنچه امروز شاهديم اين است كه فارغ التحصيلان دانشگاهي وارد صنعت نمي شوند و اين امر به نوع تربيت آنان باز مي گردد. دانشجويان طي ٤ سال با معلوماتي تئوری و فارغ از عملگرايي فارغ التحصيل مي شوند و به محيط كار و صنعت راه بيدا نمي كنند .
توسطي تصريح كرد: مديران بايد در تربيت دانشجويان تغييراتي ايجاد كنند و در كنار اين تغييرات بين صنعت و دانشگاه نيز ارتباط ايجاد كنند .
رييس اتاق بازرگاني اراك بيان كرد: عليرغم نياز به تعامل صنعت و دانشگاه، همچنان اين ارتباط درگير یگ گره است. بايد عارضه يابي صورت گيرد تا توسعه اي همه جانبه در این زمینه رقم بخورد، دانشجويان بايد از تمامي امكانات دانشگاه استفاده كنند تا با دستي پر از این محیط خارج شوند. باید از مدرك گرايي پرهیز كرد و با ديدي علمي و عملي وارد صنايع شد و اتاق بازرگاني نيز آمادگي دارد در قالب كارورزي و مهارت آموزي در صنعت پذيراي دانشجويان باشد .
وي گفت: در مسير استفاده از تكنولوژي بايد از صنعت تكراري و تهي كردن ذخاير و معادن فاصله بگيريم و به سمت شركت هاي دانش بنيان حركت كنیم .
توسطي تصريح كرد: ايران با در اختيار داشتن يك درصد جمعيت جهان و يك درصد خاك دنيا بايد سهم ١٨٠ ميليارد دلاری از بازار جهاني داشته باشد ولی امروز اين رقم به ٥٠ ميليارد دلار مي رسد و علت آن اين است كه كالاي توليدي در كشور براي بازار جهاني جاذبه ندارد. بايد در زمينه هاي مختلف مهندسان با استفاده از دانش و امكانات دست به خلاقيت زده و محصولات جديد توليد كنند .
 در اين جشنواره معاون پژوهشي دانشگاه اراك نیز اظهار كرد: مهندس كسي است كه علم توليد شده را به فناوري بدل كند. امروزه در كنار فناوري موارد ديگري همچون توجه به محيط زيست نيز وارد شده و گستره مهندسي افزایش پیدا کرده است .
فضلعلي افزود: فناوري بخش جدايی ناپذير زندگي بشر است و بايد در مسير بومي سازي آن حركت كرد تا در جامعه جايگاه فناوري شناخته شود و استفاده درست از آن تسري يابد .
وي با تاكيد بر توسعه رابطه صنعت و دانشگاه و جامعه گفت: امروز صنعتگران بواسطه تجربه، توانمندي و دستاوردها وارد دانشگاه ها شده اند و از اين ظرفيت براي تربيت نسل آينده مهندسان استفاده مي شود و اين امر باعث مي شود با ايجاد اعتماد و تعامل متقابل بين صنعت و دانشگاه فارغ التحصيلان توسط صنعتگران پذيرش شوند .
فضلعلي عنوان كرد: اميد است مسير مهارت آموزي دانشجويان و توانمندسازي آنان توسعه يابد و فارغ التحصيلان به راحتي وارد صنايع شوند .
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو