hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > سامانه دوم راه اندازی نشود؛ 4300 لیتر در ثانیه کمبود آب شرب خواهیم داشت

سامانه دوم راه اندازی نشود؛ 4300 لیتر در ثانیه کمبود آب شرب خواهیم داشت

این سامانه علاوه بر رویکرد پدافندی، نقش مهمی در تأمین کمبود آب شرب مردم ساکن در 56 شهر و 380 روستای تحت پوشش طرح آبرسانی اصفهان بزرگ دارد و در صورتی که امسال به بهره برداری نرسد چالش بزرگی در تأمین آب مشترکین خواهیم داشت.

مدیرعامل آبفای اصفهان از کمبود 4300 لیتر آب در ثانیه برای تأمین آب شرب مشترکین این شرکت در تابستان امسال خبر داد.
هاشم امینی افزود: کاهش 40 درصدی بارندگی در سال آبی جاری و ادامه خشکی زاینده رود موجب شده تا امسال بسیاری از چاه های محلی و فلمن از مدار بهره برداری خارج شوند.
وی گفت: با ادامه خشکسالی ها میزان آبدهی این چاه ها بین 1800 تا 2000 لیتر در ثانیه کاهش یافته است.
امینی با بیان این که 14 سال از زمانی که قرار بود سامانه دوم آبرسانی اصفهان بزرگ در مدار بهره برداری قرار گیرد گذشته است، بر اجرا و بهره برداری سریع تر از این طرح توسط شرکت آب منطقه ای تاکید کرد.
وی گفت: این سامانه علاوه بر رویکرد پدافندی، نقش مهمی در تأمین کمبود آب شرب مردم ساکن در 56 شهر و 380 روستای تحت پوشش طرح آبرسانی اصفهان بزرگ دارد و در صورتی که امسال به بهره برداری نرسد چالش بزرگی در تأمین آب مشترکین خواهیم داشت.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان در بخش دیگری از سخنانش به افزایش 12 تا 18 درصدی مصرف آب در شهرهای تحت پوشش بر اثر شیوع ویروس کرونا در سال گذشته اشاره کرد و گفت: مدیریت مصرف همچنان یکی از راهکارهای غلبه بر تبعات بحران کم آبی است و این شرکت سعی کرده با شناسایی مشترکین پرمصرف خانگی و غیرخانگی، آن ها را با روش های مصرف بهینه آب آشنا کند.
وی در عین حال افزود: فعالان صنعت آبفا در استان اصفهان، امسال نیز با اجرای تدابیری همانند زون بندی شبکه، نصب شیرهای فشارشکن، بررسی والوها، اعمال مدیریت فشار، شناسایی و رفع نشت آب در شبکه، اصلاح خطوط فرسوده انتقال و قطع انشعابات غیرمجاز، به دنبال تامین پایدار آب شرب و گذر از فصل گرم تابستان بدون کمترین چالش هستند.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو