رضا قنبری با تاکید بر اینکه پارک علم و فناوری برای استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان همواره نقش مادر را داشته، اظهار کرد: با راه اندازی مرکز نوآوری محتوای دیجیتال نیتک می توانیم در مرحلهی اول شبکههای مان را به یکدیگر وصل کنیم تا پروتکلی داشته باشیم که موجب رونق فعالیت کسب و کار و گسترشِ سطح اکوسیستم هردو مجموعه شود.
رئیس پارک علموفناوری خراسان رضوی بیان کرد: از آنجت که مرکز نوآوری محتوای دیجیتال نیتک متعلق به بخش خصوصی است، به آینده کاری آن بسیار امیدوارتر از مجموعه های مشابه هستم که رفتارِ دولتی دارند. از محاسن شرکت های خصوصی از نظرِ من این است که مطمئنم بهینه کار می کند و به دنبالِ منفعت خود است.
وی بیان کرد: دانشگاه فردوسی یک مرکز رشد تخصصی علوم انسانی دارد و ما به واسطه آن یک شبکهی نوآوری را بین دانشگاه های استان داریم که باید به کمک «مرکز نوآوری محتوای دیجیتال نیتک» و دیگر کنشگرانی که به اکوسیستم استان اضافه می شوند، این شبکه را گسترش دهیم.
وی از مرکز رشدِ فرهنگی و زیارت و پردیس ICT استان هم به عنوان بخشهای دیگر این اکوسیستم برای به اشتراک گذاشتن ظرفیتها با نیتک یادکرد و گفت: این دو مرکز نزدیک به 18 سال است که در پارک مستقر شده و شرکت های بزرگی نظیرِ مسیریابِ نشان، بادصبا و... از دل آن بیرون آمده اند.
قنبری تاکید کرد: پارک علمی فناوری استان توانسته بسیاری از روابط را در دستگاهِ حاکمیتی برقرار کند. که باید برای اشتراکگذاری این ارتباطات با یکدیگر برنامهی مدونی داشته باشیم.
در ادامه این بازدید مدیران مرکز نواوری محتوای دیجیتال نیتک و مدیران پارک علم و فناوری راههای همکاری مشترک بر اساس ظرفیتها و توانمندیهای موجود را بررسی کردند.