hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > اخبار ویژه > وزیر بهداشت: مبادا کسی که در اولویت نیست واکسن تزریق کند!

وزیر بهداشت: مبادا کسی که در اولویت نیست واکسن تزریق کند!

وزیر بهداشت گفت: مبادا کسی که در اولویت نیست، واکسن تزریق کند. در اوج پیک قبلی حدود ۲۳ هزار بیمار داشتیم اما امروز از مرز ۴۴ هزار بیمار رد شده‌ایم، آن هم در روزهایی که در اوج پیک بیماری نیستیم!
 سعید نمکی در چهاردهمین اجلاس مجازی رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور، اظهار کرد: مردم را دریابید. گروهی از مردم در خانه ماندند و سفر نکردند، اما گروهی نیز گوش نداده و به سفر رفتند. نباید به دلیل عدم پیروی از توصیه هایمان، مردم را تنها بگذاریم. قسم خورده‌ایم به مردم رسیدگی کنیم، حتی آنهایی که ممکن است پروتکل‌ها را شکسته باشند.
نمکی تصریح کرد: این افتخار که هیچ بیماری نباید پشت درب هیچ بیمارستانی سرگردان شود، باید همواره برای جمهوری اسلامی ایران باقی بماند. در اوج پیک قبلی حدود 23 هزار بیمار داشتیم، اما امروز از مرز 44 هزار بیمار رد می‌شویم، آن هم در روزهایی که در اوج پیک بیماری نیستیم. امروز خوشبختانه جلسه خوبی با رییس جمهور، رییس سازمان برنامه و بودجه و رییس کل بانک مرکزی، داشتیم و قرار شد که از امروز تزریق منابع برای تجهیز سریع تر تخت‌های بیمارستانی آغاز شود.
وی افزود: خودتان را برای تزریق 5 روزه یک میلیون دوز واکسن کرونا در قالب فاز یک سند ملی واکسیناسیون کووید19 آماده و به سرعت برنامه ریزی کنید. نباید در این فرآیند، دقت‌تان را کاهش دهید. از روسای دانشگاه‌ها و معاونین بهداشت و درمان دانشگاه‌ها می‌خواهم که حتما دقت کنند. مبادا کسی که در اولویت نیست، واکسن تزریق کند و اگر اتفاقی بیفتد که منجر به بی عدالتی در نظام سلامت شود، کسی را نخواهم بخشید.
وزیر بهداشت ضمن تاکید بر اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی باید از سیاست زدگی دور باشند، تصریح کرد: واکسن کووید 19 را به زحمت در این اوضاع بحرانی تهیه کرده‌ایم که به افراد بر اساس اولویت‌های سند ملی واکسیناسیون کووید19 تزریق شود و هر یک مورد اگر خارج از ضابطه باشد، حتما مورد بازخواست و معرفی به مراجع قضایی قرار خواهد گرفت.
وی خطاب به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، گفت: حتما باید بر اجرای پروتکل‌ها اصرار بی وقفه داشته باشید. رئیس دانشگاه علوم پزشکی مسئول ایستادگی بر اجرای پروتکل‌ها است و اگر جایی پروتکل شکنی شد، حتما به مقامات ذی صلاح از جمله دادستان‌ها و مقامات استانی منعکس و به بنده نیز رونوشت کنید. امروز، روز مماشات نیست و مصالحه کردن با جان مردم، کار بسیار فریب کارانه و خیانت کارانه‌ای است. بر اجرای پروتکل ها بایستید، چون هر قدر اجرای پروتکل ها ضعیف تر شود، آمار ابتلا و مرگ و میر بالاتر خواهد رفت.
وزیر بهداشت تاکید کرد: حتما باید درمانگاه‌ها و مراکز سرپایی را به اندازه کافی، توسعه دهیم. مردم نباید سرگردان شوند و باید به این مراکز، دسترسی داشته باشند. تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی باید مراکز 16 ساعته را توسعه دهند تا در این مراکز امکان تست و ارائه داروهای ضدویروس وجود داشته باشد، همچنین اطلاع رسانی مناسبی نیز در این زمینه به مردم ارائه شود.
وی یادآور شد: کاهش مرگ و میر برای ما بسیار مهم است. در کاهش مرگ و میر دو پدیده یعنی میزان مراقبت از بیماران و نیز حجم بیمار، تاثیرگذار است. در مورد پروتکل‌ها و شیوه های موثر درمانی، از روز اول به دنبال این بودم که از تجارب دانشگاه‌های موفق تر و بیمارستان هایی که مرگ و میر کمتری داشته‌اند، استفاده کنیم.
وزیر بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: کار کردن در حوزه سلامت به ویژه در ماه مبارک رمضان، از اعمال ویژه و با اجر و ثواب است. در این ماه حتی نفس کشیدن عبادت است، اما آرام کردن نفس‌های گرفته و بازگرداندن نفس‌های سخت به سمت نفس‌های آرام تر، عبادتی خداپسندانه‌تر است.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو