مطالعات پیشین نشان داد افراد دارای گروه خونی A بیشتر از دیگران در معرض ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ قرار دارند، در حالی که خطر ابتلاء به این بیماری در بین افرادی با گروه خونی O، کمتر از دیگران است. مطالعات انجام شده در چین، ایتالیا و اسپانیا نیز این موضوع را تأیید کردند. بنابراین محققان اعلام کردند که نوع گروه خونی افراد بر خطر ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ تأثیر دارد.
گروهی از پژوهشگران به منظور بررسی تأثیر گروه خونی بر افزایش یا کاهش خطر ابتلاء به بیماری کووید -۱۹، مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، دادههای سلامت ۱۰۸ هزار فرد را ارزیابی کردند. تقریباً ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر از شرکت کنندگان این مطالعه به بیماری کووید -۱۹ مبتلا بودند، در حالی که تست کرونای افراد دیگر منفی بود.
نتایج بررسیها نشان داد که هیچ ارتباطی بین نوع گروه خونی افراد و خطر ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ و شدت این بیماری وجود ندارد. بنابراین افراد نباید نگران این موضوع باشند که چون گروه خونی خاصی دارند، بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ قرار دارند، زیرا در این زمینه هیچ تفاوت خاصی بین گروههای خونی وجود ندارد.
نتایج این مطالعه در مجله JAMA Network Open منتشر شد.