وضعیت برای آذریجهرمی و علاقه فوتبالیاش زمانی بیشتر به هم ریخت که از عادل فردوسیپور حمایت کرد. شاید بتوان گفت وزیر جوان در راستای فوتبال، درست از همان فینال لیگ قهرمانان آسیا در لیست سیاه عدهای از نمایندگان مجلس قرار گرفت! ماجرا مربوط به وقتی است که مشخص شد عادل فردوسیپور قرار است فینال لیگ قهرمانان آسیا را از طریق لایو صفحه ایسنتاگرام AFC گزارش کند. آذریجهرمی با انتقادی تند و البته کنایههایی تندتر، مخالفان عادل فردوسیپور را «تنگنظر» خواند و بعد از مردم درخواست کرد از دانلود پرحجم در زمان فینال لیگ قهرمانان آسیا خودداری کنند تا علاقهمندان بیشتری بتوانند گزارش عادل فردوسیپور در فینال لیگ قهرمانان آسیا را ببینند.
«هر وقت مسابقه فوتبال مهمی برگزار میشد، ترافیک بینالملل اینترنت ایران به نصف زمان عادی میرسید و ترافیک داخلی ایران تقریبا دوبرابر میشد. لنز و فیلیمو و آنتن و تیوا و نماوا و روبیکا و... بهخوبی پاسخگوی نیاز مردم بوده و هستند. میشد امروز هم پلتفرمهای ایرانی رکورد بزنند؛ اما برعکس به دلیل برخی تنگنظریها که میدانید، ساعات دشواری به لحاظ ترافیکی برای شبکه اینترنتی کشور پیشرو خواهیم داشت. ما تلاشمان را به کار میگیریم تا با اهمیتدادن به انتخاب شما، همراهتان باشیم». این صحبتها مشخصا به مذاق عدهای خوش نیامد و بعدها مشخص شد که دستوری صادر شده تا زمان پخش فینال لیگ قهرمانان آسیا سرعت اینترنت، بهویژه درباره یک اپراتور خاص، کاهش پیدا کند! موردی که مجددا با واکنش آذریجهرمی روبهرو شد. او فردای بازی، با نوشتن نامهای به مجموعه تحت امرش درخواست کرده بود مقصر اختلال اینترنت زمان لایو عادل فردوسیپور سریعا و تا 48 ساعت مشخص شود. آن نامه، شایعه کندشدن عمدی اینترنت در زمان پخش بازی را قوت بخشید.
حمایت آذریجهرمی از عادل فردوسیپور زودتر از آنچه تصور میشد، با واکنش نمایندگان مجلس روبهرو شد. سیدکاظم دلخوش، سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس، نسبت به اظهارات وزیر جوان جبهه گرفت و در تذکری شفاهی در جلسه علنی مجلس به آذریجهرمی تاخت: «روز ۲۹ آذر در شرایطی که کشور و رسانههای داخلی به دلیل تحریمهای ظالمانه آمریکا در یک بازی سیاسی از طرف کنفدراسیون آسیا مورد تحریم ناجوانمردانه قرار گرفته بودند تا پازل تحقیر ملی را بعد از محرومیت ناجوانمردانه بازیکن تیم پرسپولیس تکمیل کنند، متأسفانه شاهد هجوم و ظلم به رسانههای داخلی بودیم که جبهه ملی تشکیل داده بودند. رسانههای داخلی در تلاش بودند تا مخاطبان فوتبالدوست را بدون هیچ دغدغهای به تماشای بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا ببرند؛ اما وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیتوجهی در تقویت رسانههای اینترنتی و داخلی بهعنوان یکی از ارکان شبکه ملی ارتباطات خودش را در حد یک تبلیغاتچی پلتفرمهای خارجی تنزل داد.
متأسفانه این موضوع باعث ضربه به وحدت شد؛ آنهم در شرایطی که باید از اتحاد رسانههای داخلی و بازیکنان فوتبال در مقابل دشمنان حمایت کنیم. مردم میتوانستند بر روی اینترنت داخلی و با استفاده از پلتفرمهای بومی به تماشای مسابقه بپردازند؛ اما این حقالناس نادیده گرفته شده؛ بنابراین خواهشمندم هیئترئیسه مجلس و وزارت ارتباطات درباره تضییع حقوق مردم و منافع داخلی و ملی توجه داشته باشند».
تیرهشدن ارتباط عدهای از نمایندگان با آذریجهرمی، در ماههای اخیر، میتواند دلایل زیادی داشته باشد؛ ولی با توجه به اشاراتی که بهتازگی آذریجهرمی داشته، به نظر میرسد داستان حمایتش از عادل فردوسیپور، یکی از دلایل قوی جریان جدیدی باشد که علیه او اقدام کرده است. محمدجواد آذریجهرمی غیرمستقیم در برنامه زنده تلویزیونی «تیتر امشب» که دو شب قبل پخش شد، اشاره کرد و گفت: «مدتی قبل یک گزارش ورزشی پخش شد، مردم دوست داشتند این گزارش را در شبکه داخلی خودمان و با گزارش مجری محبوبشان (عادل فردوسیپور) بشنوند؛ اما این اتفاق رخ نداد. با همین تصمیم درحالیکه میشد این برنامه ترافیک داخلی باشد؛ اما در شبکه خارجی پخش شد و ترافیک خارجی را به خود اختصاص داد. همیشه با بستن فضای مجازی نمیتوان به نتیجه دلخواه رسید، گاهی چاره کار آزادکردن فضا است. پهنای باند یک مسئله دستوری نیست که به مردم بگوییم چه چیزی مصرف کنند، مصرف به ذائقه افراد برمیگردد و نمیتوان به کسی زور کرد که چه چیزی مصرف کند».
وزیر ارتباطات گفت: «درباره پهنای باند، دو شکل نگاه وجود دارد. برخی میگویند دولت پهنای باند را افزایش ندهد؛ چون بخش فرهنگی به تناسب آن ارتقا پیدا نکرده است. عدهای میگویند کاری به فرهنگ نداشته باشیم و پهنای باند را بدون درنظرگرفتن این شاخصه توسعه بدهیم. تشکیل مرکز ملی به این دلیل بوده است که دراینباره تصمیم بگیرد».