زهره آذرکار در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مهمترین اصول پیشگیری از کرونا در حال حاضر استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و رعایت اصول بهداشتی مانند شستن دستها است.
وی افزود: بیماری از طریق ذرات آلوده به ویروس که از دهان بیمار خارج میشود، منقل شده و با سرفه و عطسه و صحبت کردن احتمال انتقال بیشتر میشود، اما از طریق هوای آلوده در محیط بسته نیز ممکن است انتقال یابد.
این متخصص بیماریهای عفونی در مورد اینکه چه میشود که در صورت مواجه با بیمار کرونایی حتی با وجود ماسک نیز بیماری منتقل میشود، گفت: افرادی که ماسک بزنند و فاصله را رعایت کنند احتمال گرفتار شدنشان کم است، اما اگر فردی ماسک بزند و در فاصله نزدیک کسی باشد که ماسک نزده و آن فرد مبتلا باشد، احتمال درگیری فردی که ماسک زده وجود دارد.
آذرکار با بیان اینکه بنابراین همه باید ماسک بزنند و فاصله لازم را رعایت کنند، افزود: مطالعات جدید بیشتر در مورد اثربخشی داروهاست؛ در حال حاضر چهار نوع واکسن در دنیا برای این بیماری در حال استفاده بوده که اثر بخشی آنها بین ۹۰ تا ۹۵ درصد است.
این متخصص بیماریهای عفونی با بیان اینکه تمام گروههای سنی در معرض خطر این بیماری قرار دارند، بیان کرد: افراد باید علائم سرماخورگی را جدی گرفته و اولین فکری که به نظرشان میرسد، ابتلا به کرونا باشد.
آذرکار یادآور شد: افراد باید با دیدن علائم خفیف در خانه مانده و استراحت کنند و اگر پس از ۱۴ روز علائم شدید شد حتما به پزشک مراجعه کرده و از بیمارستان و بستری شدن نترسند.
واکسن این روزهای کرونا چیست؟
یک متخصص بیماریهای عفونی گفت: افرادی که ماسک بزنند و فاصله را رعایت کنند احتمال گرفتار شدنشان کم است، اما اگر فردی ماسک بزند و در فاصله نزدیک کسی باشد که ماسک نزده و از قضا آن فرد مبتلا باشد، احتمال درگیری فردی که ماسک زده وجود دارد.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران