با ثبات نسبی وضعیت کرونا در استان هرمزگان طی یکماه گذشته، مردم استان نسبت به این ویروس بی توجه شده و مجددا در حال برگزاری مراسمات و دورهمی هستند.
این وضعیت باعث افزایش نسبی آمار کرونا در استان شده و همچنین مشاهده میشود که تعدادی از شهروندان به ویژه جوانان، نسبت به ابتلای خود به ویروس کرونا و بروز علائم، بی اهمیت شدهاند.
در این رابطه سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار تسنیم، اظهار کرد: اکنون موثرترین و شایعترین علت بالای مرگ و میر در تمام اقشار و گروههای سنی در استان هرمزگان، مراجعه دیر هنگام به مراکز درمانی است.
نوروزیان ضمن اظهار نگرانی در خصوص بالا رفتن بیماران بستری در ICU، اظهار کرد: با بررسی های صورت گرفته، میانگین سنی بیماران سرپایی 48 سال، بیماران بستری 53 سال و جانباختگان 63 سال است.
وی اضافه کرد: این آمار نشاندهنده این است که جمعیت جوان جامعه در حال حاضر بیشتر درگیر کرونا میشوند و به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی در مهمانی و دورهمیهای خانوادگی و فامیلی، این ویروس را به افراد میانسال و سالخورده خانوادهها منتقل میکنند.
دکتر نوروزیان ادامه داد: در نتیجه این گروه افراد به علت سن بالا، ایمنی کم و داشتن بیماری زمینهای در اغلب آنان، بیماری را با فرم شدیدتری تجربه میکنند و با درصد بیشتری جان خود را از دست میدهند.
به گزارش تسنیم، همچنان رعایت اصول بهداشتی سه گانه و پرهیز از حضور در تجمعات و مراسمات و دورهمیها، اقدامات اصلی و موثر جهت پیشگیری از کرونا است.
همچنین هر یک از افراد دچار علائمی همچون سردرد، تب، خستگی و بدن درد، مشکلات گوارشی و تنگی نفس شدند، به مراکز بهداشتی و درمانی جهت تشخیص و معالجه زودهنگام مراجعه کنند.
اصلیترین علت افزایش جانباختگان کرونایی در هرمزگان/سالمندان قربانیان مظلوم کرونا
آمار میانگین سنی مبتلایان و جانباختگان کرونایی در هرمزگان، نشاندهنده بیاعتنایی جوانان به اصول بهداشتی و انتقال آن به افراد مسن و سالخورده است.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران