hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > جریمه ماسک نزدن به حساب وزارت بهداشت واریز می‌شود

جریمه ماسک نزدن به حساب وزارت بهداشت واریز می‌شود

رئیسی گفت: افرادی که از ماسک استفاده نمی‌کنند، جریمه می‌شوند، پولی که از جرائم گرفته می‌شود به حساب وزارت بهداشت واریز می‌شود.
 علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت:دارو، واکسن مؤثر و رعایت نکات بهداشت عمومی، سه راهکار مفید برای مقابله با بیماری‌های تنفسی است.
او افزود: ویروس آنفلوانزا دارو و واکسن دارد. واکسن آن تا حدودی همراه با رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا خیلی مؤثر است. تاکنون در نمیکره جنوبی جهان، کمتر از یک درصد ابتلا به آنفلوانزا داشتیم.
رئیسی ادامه داد: کرونا بر خلاف آنفلونزا،  واکسن و دارو ندارد و تنها راه جلوگیری از ابتلا، رعایت بهداشت فردی و عمومی است. 
او درباره میزان مؤثر بودن وضع جریمه برای استفاده نکردن از ماسک گفت: گاهی مواقع اعمال جریمه برای برخی افراد لازم است. طبق بررسی ها ۵۰ درصد مردم مسائل بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، این امر باعث ابراز نگرانی افرادی شده است که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند و به خاطر عدم رعایت دیگران در معرض خطر قرار می‌گیرند.
رئیسی درباره جزئیات جرائم گفت: یکی از گروه‌هایی که جریمه می‌شود ارائه دهندگان خدمت مثل حمل و نقل عمومی هستند. برای مثال اگر راننده تاکسی ماسک نزند، شماره پلاک ماشین او ثبت می‌شود و بالغ بر ۱۰۰ هزار تومان خودروی او جریمه می‌شود. همچنین به ازای هر مسافر که ماسک نداشته باشد، راننده ۲۰ هزار تومان و مسافر ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شود.
جریمه ۵۰ هزار تومانی برای افراد بدون ماسک
 معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: در اتوبوس اگر راننده و مسافران رعایت نکنند، شرکت دارنده این اتوبوس تا یک میلیون و بیشتر جریمه می‌شود و افرادی که در اتوبوس ماسک نزنند هم ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند. در اصناف اگر فرد ارائه دهنده خدمت ماسک نزدند اخطار کتبی و درج در پرونده در مرحله اول و برای بار دوم ۳۰۰ هزار تومان و در نهایت مبلغ یک میلیون تومان و  پلمپ یک هفته‌ای مغازه اعمال می شود.
او با تاکید بر اینکه افرادی که از ماسک استفاده نمی‌کنند، ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند، گفت: افرادی که در خیابان ماسک نزنند اگر پلیس و ماموران فرد را ببیند، جریمه خواهند کرد، نیروی انتظامی با استفاده از دوربین آن‌ها را چهره نگاری می‌کند. تمام اطلاعات افراد موجود است و برای فرد پیام ارسال می‌شود که باید جریمه پرداخت کند. پولی که از جرائم گرفته می‌شود به حساب وزارت بهداشت واریز می‌شود.
رئیسی ادامه داد: در خودروهای شخصی که فرد با خانواده باشد و ماسک نزده باشد، جریمه نمی شود اما اگر از خودرو پیاده شود، مشمول جریمه می شود. این جریمه های به شماره حسابی که وزارت بهداشت به دولت اعلام کرده واریز می شود. افرادی که جریمه می شوند بدهکار دولت می شوند و به روش های مختلف می توانند این جریمه را پرداخت کنند. برای مثال این جریمه روی قبض تلفن و آب و برق آنها اعمال شود. این جریمه ها صرفا برای حوزه کرونا هزینه می شود.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: فشار روانی همه گیری کرونا، میلیارد‌ها نفر را تحت تاثیر قرار داده است. تمام مناسبات تحت الشعاع قرار گرفته است. روزانه ۲۴۰ تا ۲۳۰ فوتی داریم که باعث پدید آمدن اختلال هایی، چون اضطراب شده است.
رئیسی با تاکید براینکه اگر همه افراد در خانه بمانند این همه گیری کنترل می‌شود، گفت: برای کنترل کرونا باید سراغ شیوه نامه‌های بهداشتی گسترده‌ای برویم. بستن و تعطیلی به صورت شدید، اصلا توصیه نمی‌شود.
دسترسی کم به غذا،   سلامت روان را به خطر می‌اندازد
او درباره سلامت روان و مولفه‌های تاثیرگذار بیان کرد: یکی از مقوله‌های سلامت روان، بحث امنیت غذاست. در دسترس بودن غذا، اولین مسئله امنیت غذایی است. بهداشت روان، اقتصاد و غذا،  سه گانه‌ای است که در بحث امنیت غذایی مورد نظر است. دسترسی کمتر به غذا ممکن است سلامت روان را به خطر بیندازد. یکی از مقوله‌هایی که باعث آرامش روان می‌شود، اطعام و نذر غذاست.  
معاون وزیر بهداشت افزود: کمبود برخی ویتامین‌ها روی حالت روانی بسیار تاثیر دارد. برخی کم خونی‌ها و کمبود ویتامین‌ها علائم افسردگی و پرخاشگری از خود نشان می‌دهد. ارتباط بین غذا و سلامت روان بسیار گسترده و علمی است.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد