hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > عوامل زمینه ساز در بیماری های قلبی را بشناسیم

عوامل زمینه ساز در بیماری های قلبی را بشناسیم

متخصص قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: عوامل زمینه ساز بیماری های قلبی به دو گروه تقسیم می شوند.
فاطمه صحتی متخصص قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز به مناسبت روز جهانی قلب گفت: عوامل زمینه ساز بیماری های قلبی به دو گروه تقسیم می شوند که گروه اول عوامل خطر سازی هستند و قابل کنترل نمی باشند مثل سن ، جنس، ژنتیک و در افرادی که به صورت ژنتیکی مستعد ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند و ما باید سعی کنیم این افراد را هر چه زودتر شناسایی کنیم و عوامل خطر ساز قابل کنترل را در این افراد کنترل کنیم.
صحتی افزود: عوامل خطر ساز قابل کنترل اصلاح سبک زندگی، عدم استفاده از دخانیات، کنترل دیابت ،  فشار خون و چربی خون است.
او گفت:  قلب موتور محرکه بدن است و بعد از بیماری های عفونی بیشترین مرگ و میر در جهان بر اثر بیماری های قلبی عروقی ایجاد می شود. 
صحتی افزود: افرادی که مبتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند در دوران شیوع کرونا باید بسیار دقت کنند چرا که بیشتر در معرض خطر هستند و این افراد باید دستور العمل های بهداشتی را به خوبی کنترل کنند . 
او گفت: کرونا ممکن است در قلب افراد سالم نیز اثراتی ایجاد کند و موجب التهاب ماهیچه قلب، نارسایس و افزایش میزان انعقاد پذیری خون شود که موجب بروز سکته می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: هر سال از طرف انجمن جهانی قلب شعاری تصویب می شود تا مردم نسبت به بیماری های قلبی  و عروقی آگاه تر شوند و  هر سال ۲۹ سپتامبر در سراسر جهان به مناسبت روز جهانی قلب برنامه های متعددی در جهت آگاهی مردم برگزار می شود . 
متخصص قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: روز جهانی قلب فرصت مناسبی است تا در افراد احساس خطر ایجاد شود چرا که بیماری های قلبی فقط مختص افراد سالخورده نیست و متاسفانه به دلیل سبک زندگی غلط، عدم تحرک، فشار های روانی و استرس  بیماری های قلبی در افراد جوان نیز بسیار شایع شده است.
او افزود: شیوع بسیاری از بیماری های قلبی به دوران کودکی باز می گردد و باید از همان ابتدا سبک زندگی افراد را کنترل کنیم. 
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو