وی با بیان این که پیشنهاد ما آموزش حضوری است زیرا تاثیر و گستردگی بیشتری دارد، اظهار داشت: همچنان که خطر کرونا سلامت دانش آموزان را تهدید می کند، دوری دانش آموزان از همسالان به عواطف، سلامت روحی و رشد آنها آسیب می زند. راه حل سنجیده این است که ضمن اینکه به سلامت اهمیت می دهیم نیاز آموزشی را نیز در نظر بگیریم.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: ما اختیار تصمیم گیری را به خانواده ها واگذار کردیم، در ۲ هفته گذشته مدارس فعال بودند و ۲۰ تا ۷۰ درصد دانش آموزان به مدارس آمدند و تقسیم بندی شدند تا دانش آموزان در روزهای مختلف در مدارس حضور پیدا کنند و ساعت مدارس را نیز کاهش داده ایم.
حاجی میرزایی تصریح کرد: ناظران بهداشت و سلامت وزارت بهداشت بارها از مدارس بازدید و اعلام کردند که بیش از ۷۵ درصد پروتکلهای بهداشتی در مدارس رعایت شده است. برخی مدارس که نسبت به اجرای پروتکل های بهداشتی کم و کاستی داشتند که اخطار گرفتند.
وی گفت: دانش آموزان، خانواده ها، مدیران مدارس و مسوولان در اجرای دستورالعمل ها به آموزش و پرورش کمک کردند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: زمانی که ما با پدیده کرونا مواجه شدیم یکی از مسایل مهم آموزش در کشور بود و باید راه حلی برای آموزش پیدا می کردیم اما در کنار آن باید به سلامت دانش آموزان نیز توجه کنیم.