وی، از شعر و ادب فارسی به عنوان میراث و گنجینه بزرگ نیاکان و آیینه هویت راستین ایران زمین یاد کرد و اظهار داشت: اگر روز شعر و ادب پارسی به نام یکی از شهریاران قلمرو ادب پارسی یعنی شهریار پیوند خورده است امری غریب و عجیب نیست چرا که همه بزرگان و زبان آوران زبان فارسی از دیرباز تا به امروز پرتوهای خورشید شعر وادب فارسی هستند.
مهدیان افزود: بر این اساس بزرگداشت هر یک از بزرگان به معنی گرامیداشت همه آنان و به معنی ارج نهادن به هویت و فرهنگی است که این شاعران را در دامان خود پرورده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان شاهرود با گرامی داشت ۲۷ شهریور روز شعر و ادب فارسی این روز را به همه شاعران و علاقمندان به حوزه شعر و ادب را تبریک گفت.
مهدیان همچنین به مناسبت شعر و ادب فارسی در پیامی با تبریک این روز گفت: روز شعر و ادب فارسی، فرصتی برای بازخوانی تاریخچه شعری ایران است. این روز فرصتی برای پاسداشت زبان و ادبیات فارسی، هویت ایرانی و یاد و خاطر افرادی است که در اعتلای فرهنگ و ادب کشور عزیزمان تلاش کردهاند. در این روز و در تمامی روزهای سال، شعر و ادب فارسی را ارج مینهیم که از عوامل اصلی وحدت ملّی اقوام ایرانی، با زبانهای مختلف، و سببساز همدلی و همزبانی ما با پارسیگویان آن سوی مرزهاست. به روان مینوی همۀ سخنوران زبان فارسی، بهویژه استاد شهریار درود میفرستیم که شعر او آیینۀ زلال روزگار و بخشی از حافظۀ تاریخی ماست.
وی افزود: زبان و ادبیات فارسی به عنوان دومین زبان جهان اسلام و زبان حوزه فرهنگ و تمدن ایرانی، با هزاران آثار گرانسنگ در زمینههای مختلف ادبی، عرفانی، فلسفی، کلامی، تاریخی، هنری و مذهبی همواره مورد توجه و اعتقاد ایرانیان و مردمان سرزمینهای دور و نزدیک بوده است. در فرهنگ ما ایرانیان، زندگی با شعر آغاز و با شعر پایان مییابد این آمیختگی ما با شعر پارسی و تأثیری که شعر بر فرهنگ و روحیات و رفتار ما میگذارد، ضرورت پرداختن به آن و ضرورت پاسداری از حریم این عنصر اعجاز آفرین را بیشتر آشکار میسازد.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سمنان در پیام خود به مناسبت روز شعر و ادب فارسی تاکید کرد: شهریار شاعر شوریدهای است که همچون بسیاری از اسلاف خویش از عشق زمینی و مجازی، به عشق آسمانی و حقیقی دست یافت و این عشق سبب شد تا گوهر وجودش در کوره سختیها بگدازد و بر عیار آن افزوده گردد.