به گزارش رویداد ایران از قزوین :فرشاد احمد پور با تاکید بر متمرکز کردن مشارکت های اجتماعی در سطح استان یاد آور شد : در حال حاضر بسیاری از حوزه های اجتماعی از جمله کمیته امداد ، بهزیستی ، اوقاف و سایر دستگاههای ذیربط به صورت موازی خدمات حمایتی ارائه می دهند در حالی که همه دستگاههای اداری و نهاد های اجتماعی می توانند خدمات خود را به صورت متمرکز در قالب شورای مشارکت ها مردمی ارایه کنند .
وی با اشاره به دغدغه برخی از واحد های تولیدی ، دامداری ها ، مرغداری ها و ... به دلیل خروج اتباع بیگانه از کشور تاکید کرد : بیش از ۶۰ هزار شغل در سطح استان قزوین توسط اتباع اشغال شده بود که با اخراج اتباع بیگانه می توان از ظرفیت های کمپ ماده ۱۶ و یا مددجویان جویای کار برای اشتغال در این واحد ها استفاده کرد .
سرپرست امور اجتماعی استانداری قزوین هم در این جلسه با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده از محل صندوق حمایت قرض الحسنه به مدد جویان بهزیستی گفت: این تسهیلات از محل اعتبارات قانون بودجه و با هدف حمایت از طرحهای اشتغالزایی و کارآفرینی به متقاضیان واجد شرایط ارائه میشود.
اکرم نجفی افزود : در رابطه با ارائه خدمات این صندوق در استان قزوین حتی یک دفتر نمایندگی هم راه اندازی نشده است در حالی که از محل تسهیلات این صندوق تا حدودی مشکل اشتغال معلولین ، پنل های خورشیدی و سهم آورده مسکن مدد جویان و...حل خواهد شد .
مدیر کل بهزیستی استان قزوین هم در ادامه با اشاره به وجود ۲۶ هزار معلول ثبت شده در استان گفت: در حال حاضر ۵ هزار زن سرپرست خانواده و ۲ هزار فرزند بی سرپرست تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی استان قزوین هستند .
زهرا غلامرضایی افزود :برای سرمایه کار جهت ایجاد اشتغال ۱۲۶ معلول به ۲ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان سرمایه نیاز است .
وی کمک هزینه تامین جهیزیه و ازدواج برای ۶۵ مدد جو ، کمک هزینه پوشینه برای ۱۰ هزار نفر ، کمک هزینه درمان ، معیشت ، تامین مسکن ، وسایل توانبخشی و... از نیاز های اساسی حوزه ی سرمایه ی بهزیستی استان قزوین است .
وی تاکید کرد: شورای مشارکت اجتماعی استان قزوین با هدف متمرکز کردن حمایت های اجتماعی دستگاه های اجرایی و نهادهای اجتماعی تشکیل شده است تا حمایت های مالی ارگان های مختلف به صورت متمرکز جمع آوری و به نیازمندان واقعی ارائه شود .