hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > ژلیش ناخن چیست ؟ آموزش زدن ژلیش ناخن

ژلیش ناخن چیست ؟ آموزش زدن ژلیش ناخن

ژلیش ناخن یا لاک موقتی برای خانم هایی که به دنبال روشی بلندمدت برای طراحی مد و لباس خویش و همراهی آن با رنگ ناخن هستند، توصیه می شود. این شیوه نسبت به لاک معمولی ماندگاری بیشتری دارد و دیرتر پاک می شود. برای انجام ژلیش ناخن باید از دستگاه LED یا UV جهت انجام ژلیش ناخن استفاده کرد.

تفاوت ژلیش ناخن با لاک معمولی

لاک ژلیش مثل لاک معمولی در معرض هوا خشک نمی شود و پس از قرار گرفتن زیر نور لامپ مخصوص است که به حالت جامد در می آید. پس از آنکه در زمان تعيين شده ناخن های خویش را ریز نور لامپ LED یا UV قرار دادید، لاک سفت می شود. چنانچه احساس می کنید که باید یک لایه ديگر هم از لاک ژلیش روی ناخن خویش استفاده کنید، دوباره باید پس از هر لایه، ناخن ها را در معرض نور لامپ بگذارید تا خشک شود.
 

دوام لاک ژلیش

لاک های ژلیش دوام بسیار طولانی نسبت به لاک های معمولی دارند و بسیار مقاوم اند، دوام این لاک ها 1 ماه و شاید هم بیشتر است پس هنگامی که در یک ماه چند جشن و عقد و عروسی پیش رو دارید می توانید از لاک ژلیش استفاده کنید.
 
ژلیش ناخن چیست,آموزش ژلیش ناخن ,انواع ژلیش
انواع ژلیش
 

لاک ژل ها را می توان بر اساس روش اجرا روی ناخن به دو دسته تقسیم کرد:

لاک ژل های سه مرحله ای، که شامل یک ژل بیس، یک ژل رنگی، و یک تاپ ژل هستند و باید با همین ترتیب روی ناخن اجرا شوند.
 
لاک ژل های تک مرحله ای، که تنها محدود به یک لایه ژل رنگی هستند و بي‌نياز از بیس ژل یا تاپ ژل میباشند ( بیشتر بخوانید: آموزش تصویری کاشت ناخن )
 

لوازم مورد نیاز ژلیش ناخن

- لاک پایه
- دستگاه UV- LED
- استون خالص
- محلول کلینزر ناخن
- سوهان دستی ناخن
- بافر ناخن
- عقب زن و نیپر
- ضد قارچ و پرایمر ژل
- لاک ژل
- روغن کوتیکول و لوسیون
 
ژلیش ناخن چیست,آموزش ژلیش ناخن ,انواع ژلیش
لوازم مورد نیاز ژلیش ناخن
 

مرحله های انجام ژلیش ناخن

ژلیش ناخن طی مرحله های زیر به وسیله ناخن کار انجام می شود:
مرحله اول:نخست ناخن ها مانیکور می شوند. در این گام، ظاهر ناخن شما متناسب با سلیقه خودتان به شکل گرد، مربعی، کوتاه و یا بلند سوهان کشیده می شود. همینطور ناخن کار پوست اطرف ناخن( کوتیکول) را مرتب نموده و قدری به عقب هل می دهد تا لاک جلوه زیباتری داشته باشد.
 
ژلیش ناخن چیست,آموزش ژلیش ناخن ,انواع ژلیش
آموزش ژلیش ناخن
 
مرحله دوم:ناخن کار برای افزایش دوام لاک ژل روی ناخن، به کمک سوهان خراش هایی سطحی روی سطح ناخن ایجاد می کند. به این ترتیب لاک ژل بهتر به سطح ناخن چسبیده و همینطور ظاهر ناخن بی اندازه ضخیم بنظر نمی رسد.
 
به یاد داشته باشید که پس از مرحله های یک و دو( مانیکور و ایجاد خراش) دست های خود را نشویید؛ برای این که سبب جدا شدن زود هنگام لاک ژل از ناخن می شود.
 
مرحله سوم:حال نوبت به لاک زدن می رسد. برای پررنگ و زیبا بنظر رسیدن لاک ژل لازم است که دو لایه از آن روی ناخن زده شود. بعد از زدن لایه اول لاک ژل، لازم است انگشتان خویش را داخل یک دستگاه کوچک خشک کننده با اشعه UV بگذارید و چند ثانیه صبر کنید. بعد از خشک شدن لایه اول لاک، لایه دوم زده شده و دوباره خشک می شود. این مراحل چند بار تکرار میشوند تا طرح مورد نظرتان به زیبایی روی ناخن هایتان نقش ببندد.
 
ژلیش ناخن چیست,آموزش ژلیش ناخن ,انواع ژلیش
زدن ژلیش روی ناخن 
 

برای پاک کردن ژلیش در خانه با دقت عمل کنید

چنانچه به علت مسافت، زمان یا هزینه تصمیم گرفتید خودتان ژلیش ناخنتان را پاک کنید، باید خيلي بیشتر دقت و صبر و حوصله به خرج دهید. میتوانید از دستورالعمل زیر استفاده کنید:
 
- استون ۱۰۰ درصد یا محلول تمیز کننده ناخن تهیه کنید. محلول های تمیز کننده ناخن از استون ملایم تر هستند و اسیب کمتری وارد می کنند.
 

- یک گوش پاک کن یا پنبه کوچک را به محلول اغشته نموده و به آرامی روی سطح ژلیش بکشید.
 
- برای مدتی مثلاً بیست دقیقه یا کم تر( بسته به نوع و سختی ژل) اجازه دهید مواد تمیز کننده روی ناخن بماند. در این مدت ناخن ها را داخل فویل های آلومینیومی بپیچید. هنگامی که ژلیش بطور کامل پاک شد، با مقدار کمی آب هر ناخن را شست و شو دهید.
 
- دست هایتان را با حوله خشک کنید و از کرم های مرطوب کننده دست و روغن های تقویتی ناخن استفاده کنید. پوست اطراف ناخن را از بین نبرید و حتماً با مرطوب کننده ها آبرسانی کنید.
 
این فرآیند بسته به نوع مواد ژلیش شما ۱۵ دقیقه تا یک ساعت طول می کشد. همینطور میتوانید از یک پوشر کوتیکول برای برداشتن مواد باقی مانده در گوشه های ناخن و پاک کردن کوتیکول ها و پوست های اضافی استفاده کنید.
 
ژلیش ناخن چیست,آموزش ژلیش ناخن ,انواع ژلیش
پاک‌کردن ژلیش
 

آیا ژلیش عوارض دارد؟

ژلیش برای خانم هایی که ناخن های ضعیف و حساسی دارند اصلاً توصیه نمی شود زیرا به صورت 4 لایه روی ناخن می خورد و مانع از رسیدن اکسیژن کافی به ناخن می شود.
 
در ضمن بهتر است هرازگاهی به ناخن فرصت استراحت داد و پیش از زدن لاک جدید ناخن را از لحاظ سلامت کاملاً بررسی کرد. حتی افردی که لاک های معمولی می زنند هم باید گاهی به ناخنشان استراحت بدهند زیرا نرسیدن اکسیژن سبب زرد شدن آن می شود.
 
نکته ديگر این که هیچوقت نباید ژلیش را به زور و با وسایل تیز و برنده یا حتی سوهان از روی ناخن پاک کرد برای این که این کار شدیداً به صفحه ناخن اسیب می زند.
 
اگر از برندهای معتبر ژلیش استفاده کنید و بدرستی آنرا روی ناخن بزنید و پاک کنید، این نوع لاک کم عارضه است. فراموش نکنید هر دفعه پس از پاک کردن ژلیش از روغن های تغذیه کننده دور ناخن استفاده کنید. برای افرادی که ناخن می جوند یا کودکان که ناخن را به دهان می برند، استفاده از ژلیش به هیچ وجه توصیه نمی شود.
 
ژلیش ناخن چیست,آموزش ژلیش ناخن ,انواع ژلیش
دوام لاک ژلیش 
 

دستگاه UV یا LED کدام بهتر است؟

در آرایشگاه ها از دو نوع دستگاه UV یا LED استفاده می شود که مخالفان و مدافعان خاص خویش را دارد. به گفته بعضی اشخاص، لامپ UV ناخن را برّاق تر می کند و در قیاس با لامپ های LED ارزان قیمت تر هم است، ولی خشک شدن ناخن در دستگاه UV بیشتر از دستگاه LED طول میکشد و لامپ UV باید هرازگاهی تعویض شود. نکته مهم ديگر این که اشعه UV در درازمدت میتواند باعث پیدایش لک روی پوست شود.
 
ژلیش ناخن چیست,آموزش ژلیش ناخن ,انواع ژلیش
آموزش زدن ژلیش ناخن
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو