hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > ‌کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی تقاضا برای خرید مرغ در محرم ۹۹

‌کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی تقاضا برای خرید مرغ در محرم ۹۹

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت سفید اصفهان گفت: تقاضا برای خرید گوشت مرغ در بازه زمانی ماه محرم سال جاری نسبت به ماه محرم سال گذشته، ۵۰ تا ۶۰ درصد کاهش داشته است.

محمدعلی فروغی ابری، در تشریح آخرین وضعیت تقاضای عمومی برای خرید مرغ از واحدهای صنفی اتحادیه فروشندگان گوشت سفید اصفهان، اظهار کرد: تقاضای عمومی برای خرید مرغ در بازه زمانی ماه محرم امسال با توجه به تعطیلی و محدودیت بسیاری از هیئت‌ها، کاهش قابل توجهی را نسبت به ماه محرم سال گذشته تجربه کرده است.

وی افزود: در سال گذشته، همواره سفارش‌های قابل توجهی برای خرید پنج تا ۱۰ هزار قلمی ران و سینه مرغ به جهت تأمین گوشت سفید مورد نیاز هیئت‌های مذهبی در بازار فروشندگان گوشت سفید اصفهان ثبت می‌شد اما متأسفانه امسال محدودیت‌های ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا، بازار فروشندگان گوشت مرغ را تا حدودی کساد کرد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت سفید اصفهان تصریح کرد: در حقیقت تقاضا برای خرید گوشت مرغ در بازه زمانی ماه محرم سال جاری نسبت به ماه محرم سال گذشته، ۵۰ تا ۶۰ درصد کاهش داشته است.

فروغی ابری اضافه کرد: علت اصلی این کاهش تقاضا در ماه محرم سال جاری نسبت به محرم سال گذشته، برگزار نشدن مراسم اطعام عزاداران بر اساس پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده از سوی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا در بسیاری از هیئت‌های فعال مذهبی در سطح استان بود.

وی ادامه داد: قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم در روند فعالیت واحدهای صنفی این اتحادیه در حدود یک ماه است که ثابت مانده و تغییر محسوسی را تجربه نکرده است؛ هر کیلوگرم مرغ گرم با قیمت ۱۷ هزار و ۶۰۰ تومان از سوی واحدهای صنفی خریداری می‌شود با قیمت هر کیلوگرم ۱۸ هزار و ۶۳۰ تومان به مردم عرضه می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت سفید اصفهان از وضعیت عرضه مرغ از سوی مرغداران و کشتارگاه‌های صنعتی استان اصفهان در بازار گوشت سفید، ابراز رضایت کرد و خاطرنشان کرد: عرضه مرغ به واحدهای صنفی فعال بازار در وضعیت مناسبی قرار دارد.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو