پنجشنبه شب روابطعمومی سازمان اداری و استخدامی کشور، «سید صدرالدین صدری نوشآبادی» با بیان اینکه زمان ثبت نام در این آزمون بههیچوجه قابل تمدید نیست، افزود: هشتمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور هفته دوم آبانماه سال جاری برگزار و نتیجه اولیه آن حدود ۴۵ روز بعد اعلام میشود.
صدری به شرایط شرکت در این آزمون اشاره کرد و ادامه داد: داوطلبانی میتوانند در آزمون مشترک فراگیر شرکت کنند که مطابق با ماده ۴۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، دارای شرایط مندرج در دفترچه و مدرک تحصیلی مطابق با عنوان مدرک تحصیلی مندرج در شرایط احراز مشاغل اعلامشده در دفترچه آگهی استخدامی منتشرشده باشند.
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور یادآورشد که همچنین داوطلبان باید دقت کنند عنوان درجشده در گواهینامه موقت یا دانشنامه آنان با عنوان مدرک تحصیلی لازم در آگهی استخدام دقیقاً یکسان باشد.
وی افزود: بر اساس بند (ز) ماده (۴۲) قانون مدیریت خدمات کشوری داوطلبان استخدام باید سلامت جسمانی و روانی، و توانایی برای انجام کاری که استخدام میشوند را داشته باشند.
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور با یادآوری اینکه بر اساس قوانین مربوطه، برخی از دستگاهها از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنی هستند، بیان داشت: ممکن است برخی دستگاهها در قوانین و مقررات خود شرایط دیگری را نیز پیشبینی کرده باشند و در این آزمون نیز شرایط اختصاصی هر یک از دستگاههای اجرایی آورده شده است.
وی ادامه داد: داشتن حداقل ۲۰ سال تمام و حداکثر ۲۵ سال برای دارندگان مدارک تحصیلی دیپلم، حداکثر ۳۰ سال برای دارندگان مدارک تحصیلی فوق دیپلم، حداکثر ۳۵ سال برای دارندگان مدارک تحصیلی لیسانس، حداکثر ۴۰ سال برای دارندگان مدارک تحصیلی فوق لیسانس و حداکثر ۴۵ سال برای دارندگان مدارک تحصیلی دکتری شرط سنی شرکت در این آزمون است.
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی افزود: این شرط تبصرههایی دارد که در دفترچه آزمون به صورت کامل توضیح داده شده است. همچنین میزان مدت خدمت ضرورت داوطلبان به حداکثر سنهای اعلامشده اضافه میشود.
صدری با بیان اینکه افراد دارای مدارک تحصیلی بالاتر از مقاطع تحصیلی اعلامشده، برای شرکت در آزمون میبایست مدرک (مقطع، رشته و گرایش تحصیلی) ذکرشده در این دفترچه را داشته باشند، تصریح کرد: بدیهی است صدور حکم کارگزینی پذیرفتهشدگان بر اساس مقاطع تحصیلی مندرج در دفترچه ثبت نام است و حتی اگر افراد مدرک بالاتر داشته باشند، لحاظ نخواهد شد.
وی تاکید کرد: بر اساس دستورالعمل آزمونها و قوانین و مقررات مربوطه، هر داوطلب حداکثر مجاز به انتخاب یک شغلمحل است.
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور درخصوص شرکت دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی در آزمون مشترک فراگیر، بیان داشت: قرار است وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز همزمان در این آزمون شرکت داشته باشد ولی تاکنون آگهی استخدامی دانشگاههای علوم پزشکی از سوی وزارت یادشده واصل نشده است؛ به محض وصول، اقدامات لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.
وی در مورد اعمال امتیاز برای نیروهای بومی در این آزمون، تصریح کرد: اعمال ضرایب بومی از سوی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری ابطال شده است. بنابراین پس از ابلاغ آرای مذکور و به استناد آنها، اعمال امتیاز برای نیروهای بومی در آزمونهای استخدامی صورت نمیپذیرد و انتخاب افراد صرفاً در چهارچوب سهمیههای استخدامی مشخصشده در متن دفترچه راهنمای ثبت نام این آزمون و بر اساس نمرات مکتسبه در آزمون کتبی و مصاحبههای استخدامی مربوطه انجام میشود.
صدری به نحوه محاسبه نمرات داوطلبان اشاره کرد و گفت: نمرات داوطلبان به تفکیک حیطههای عمومی و تخصصی محاسبه و حد نصاب نمره، معادل کسب حداقل ۵۰ درصد امتیاز مکتسبه توسط نفر اول با ارزش وزنی ۴۰ درصد برای بخش عمومی و ۶۰ درصد برای بخش تخصصی در هر شغل محاسبه و مبنای معرفی برای سایر مراحل داوطلبان قرار میگیرد.
وی به ظرفیت استخدامی این آزمون اشاره کرد و ادامه داد: در این آزمون تعداد ۳۸ هزار و ۱۱۴ ظرفیت استخدامی مربوط به ۲۶ دستگاه اجرایی حضور دارند. بیشترین مجوز استخدامی مربوط به وزارت آموزش و پرورش با۳۲ هزار و ۷۳۳ سهمیه است. چنانچه آگهی دانشگاههای علوم پزشکی نیز واصل شود، این رقم به صدور ۴۵ هزار ظرفیت استخدامی خواهد رسید.
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه تهیه سوالات آزمون عمومی و تخصصی بر عهده موسسه مجری آزمون (سازمان سنجش آموزش کشور) است، گفت: مواد آزمون عمومی عبارتند از : معارف اسلامی، زبان و ادبیات فارسی، اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی، ریاضی و آمار مقدماتی، زبان انگلیسی عمومی، هوش و توانمندیهای ذهنی و فناوری اطلاعات و مواد آزمون تخصصی برای هر یک از مشاغل بر اساس دانش و مهارتهای تخصصی متناسب با آن شغل مشخص شده و در جدول مربوطه در دفترچه راهنمای ثبت نام داوطلبان آورده شده است.
وی سهمیههای قانونی در نظرگرفتهشده در این آزمون را سهمیه ۲۵ و ۵ درصدی ایثارگران و سهمیه ۳ درصدی معلولان دانست و ادامه داد: با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران، سهمیه استخدامی مربوط به مشمولان سهمیه ۲۵ و ۵ درصد ایثارگران در دفترچه امتحان مشترک فراگیر مشخص و از سهمیه سایر داوطلبان مجزا شده است و داوطلبان ایثارگر تأئیدشده مشمول این سهمیه، برای اعمال سهمیه مذکور صرفاً باید شغلمحلهای مشخصشده در سهمیه ایثارگران ۲۵و ۵ درصد را حسب مورد انتخاب کنند.
صدری توضیح داد: سهمیه استخدامی مربوط به مشمولان سهمیه ۳ درصد معلولان مورد تأئید سازمان بهزیستی کشور در دفترچه امتحان مشترک فراگیر مشخص و از سایر سهمیههای استخدامی مجزا شده است. داوطلبان معلول تأئیدشده مشمول این سهمیه، برای اعمال سهمیه مذکور صرفاً باید شغلمحلهای مشخصشده در سهمیه معلولان را انتخاب کنند.
وی افزود: جذب معلولان مورد تأئید سازمان بهزیستی کشور، از محل سهمیه استخدامی (۳ درصد قانون جامع حمایت از معلولان) صرفاً از طریق شرکت در امتحان مشترک فراگیر، کسب حد نصاب و رقابت بین کلیه داوطلبان معلول در همان شغلمحل بر اساس نمره مکتسبه در امتحان مشترک فراگیر انجام میشود. ضمناً هیچ یک از این سهمیهها قابل تخصیص به سایر داوطلبان نبوده و در صورت عدم تکمیل، باقیمانده سهمیه فوقالذکر محفوظ خواهد ماند.
صدری تاکید کرد: هر داوطلب در صورت مشمولبودن در سهمیههای قانونی ۲۵ و ۵ درصد ایثارگران و ۳ درصد معلولان، صرفاً میتواند یکی از سهمیههای مشخصشده را بر اساس ضوابط مربوطه استفاده کند؛ به عبارت دیگر، چنانچه داوطلبی واجد شرایط استفاده از دو یا چند سهمیه قانونی یادشده باشد، در زمان ثبت نام صرفاً میتواند یکی از سهمیههای مورد نظر را انتخاب کند و مبنای قرار گرفتن وی در هر یک از سهمیههای استخدامی فوق (با رعایت ضوابط مربوطه) انتخاب خود فرد در زمان ثبت نام است.
جزییات آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور با تشریح جزییات هشتمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور، گفت: این آزمون در هفته دوم آبانماه سال جاری برگزار و نتیجه اولیه آن حدود ۴۵ روز بعد اعلام میشود.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران