hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > شناسایی ۶۷۴ ابتلا به سرخک

شناسایی ۶۷۴ ابتلا به سرخک

رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم‌پزشکی تهران با بیان اینکه ۶۷۴ مورد ابتلا به بیماری سرخک در سال گذشته گزارش شده است، ادامه داد: «متأسفانه‌ تبلیغات بدون پایه و اساس علیه واکسیناسیون در شبکه‌های اجتماعی در سال‌های اخیر، به‌شدت در حال انتشار است. برخی خانواده‌ها از تزریق واکسن فراری هستند و این موضوع یک زنگ خطر بزرگ برای بازگشت به زمانی است که بیماری سرخک عامل بیشترین میزان مرگ‌‌و‌میر در کودکان بود». محمدرضا سلمانی با بیان اینکه سرخک یک بیماری ویروسی است، افزود: «ایران در زمینه کنترل بیماری سرخک به واسطه واکسیناسیون موفق است و این بیماری تا حدودی ریشه‌کن‌شده به حساب می‌آید. آمار و ارقام بروز بیماری سرخک بیانگر این است که تعداد ابتلا به این بیماری بسیار کم است.

ایسنا: رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم‌پزشکی تهران با بیان اینکه ۶۷۴ مورد ابتلا به بیماری سرخک در سال گذشته گزارش شده است، ادامه داد: «متأسفانه‌ تبلیغات بدون پایه و اساس علیه واکسیناسیون در شبکه‌های اجتماعی در سال‌های اخیر، به‌شدت در حال انتشار است. برخی خانواده‌ها از تزریق واکسن فراری هستند و این موضوع یک زنگ خطر بزرگ برای بازگشت به زمانی است که بیماری سرخک عامل بیشترین میزان مرگ‌‌و‌میر در کودکان بود». محمدرضا سلمانی با بیان اینکه سرخک یک بیماری ویروسی است، افزود: «ایران در زمینه کنترل بیماری سرخک به واسطه واکسیناسیون موفق است و این بیماری تا حدودی ریشه‌کن‌شده به حساب می‌آید. آمار و ارقام بروز بیماری سرخک بیانگر این است که تعداد ابتلا به این بیماری بسیار کم است.

 

هنگامی که سخن از طغیان یک بیماری ‌به میان می‌آید، منظور این است هنگامی که یک بیماری در یک کشور حضور نداشته باشد، ابتلای یک یا دو مورد به آن بیماری می‌تواند طغیان به حساب آید». او با بیان اینکه واکسن MMR جزء برنامه واکسیناسیون کشوری است، توضیح داد: «‌‌MMR‌ واکسنی برای پیشگیری از «سرخک»، «اوریون» و «سرخجه» است که در ۱۰ و ۱۸‌ماهگی تزریق می‌شود. واکسن‌های ویروسی سبب ایمنی صد‌درصدی نمی‌شوند و دو بار با هدف افزایش سطح ایمنی تزریق می‌شوند». رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم‌پزشکی تهران با بیان اینکه برنامه واکسیناسیون کشورهای پاکستان و افغانستان منسجم نیست، گفت: «دلایل متعددی می‌تواند سبب افزایش ابتلا به بیماری سرخک شود. مهاجران کشورهایی که برنامه واکسیناسیون منسجمی ندارند، می‌توانند از عوامل دوباره دیده‌شدن سرخک در کشور باشند.

 

همچنین به دلیل اینکه تزریق واکسن MMR دردآور است، بسیاری از مادران کودکان به طرق مختلف از تزریق نوبت دوم این واکسن طفره می‌روند و به عبارت دیگر می‌توان گفت‌ تکمیل‌نبودن واکسیناسیون کودکان، یکی دیگر از عوامل دیده‌شدن بیماری سرخک در کشور است». سلمانی درباره گروه‌های پرخطر این بیماری‌ توضیح داد: «افراد دارای نقص ایمنی، مصرف‌کنندگان داروهایی که سیستم ایمنی را ضعیف می‌کند و افرادی که شیمی‌درمانی می‌کنند، جزء گروه‌های پرخطر هستند. شیوع این بیماری در میان کودکان نسبت به بزرگسالان بیشتر است و ابتلا به این بیماری در سنین بالاتر می‌تواند با علائم شدیدتری همراه باشد. به‌طور مثال، بسیاری از افرادی که واکسن MMR را در ۱۰ و ۱۸‌ماهگی دریافت نکرده‌اند، در دوران نوجوانی و دوران سربازی به سرخک مبتلا می‌شوند».

 

منبع: sharghdaily-1012230

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو