hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > قیمت طلا صعودی می شود با نزولی؟

قیمت طلا صعودی می شود با نزولی؟

رسانه‌ها امروز نوشتند که قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی با ۰.۶۱ درصد کاهش به ۳۲۳۰ دلار و ۳۳ سنت رسید.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛  براساس گزارش رویترز، کم رنگ شدن تنش‌های تجاری و اقتصادی مابین آمریکا و چین تقاضا برای خرید طلا به‌عنوان یک پشتوانه مطمئن و ایمن را پایین آورده و موجب کاهش قیمت آن در معاملات روز چهارشنبه شده‌است. بازارها منتظر اطلاعات جدید تورم آمریکا هستند تا مسیر سیاست‌های پولی فدرال رزرو را تخمین بزنند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۶۱ درصد کاهش به ۳۲۳۰ دلار و ۳۳ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۴۴ درصدی به ۳۲۳۳ دلار و ۵۰ سنت رسیده است.

تحلیلگران معتقدند اگر مذاکرات تجاری ادامه پیدا کند و قراردادهایی بین آمریکا و شرکای تجاری آن بسته شود، روند نزولی قیمت طلا ادامه خواهد داشت. ۳۲۰۰ دلار یک سطح حمایتی بحرانی برای طلاست.

ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در روز دوشنبه گفت عوارض بر واردات از چین پس‌از توقف ۹۰ روزه، به ۱۴۵ درصد باز نمی‌گردد. وی اضافه کرد واشنگتن و پکن به یک قرارداد خواهند رسید.

همچنین، وزارت کار آمریکا اعلام کرد شاخص قیمت مصرف‌کننده در این کشور ۰.۲ درصد در ماه آوریل افزایش یافته است. این در حالیست که اقتصاددان‌های رویترز یک افزایش ۰.۳ درصدی را به‌دنبال کاهش ۰.۱ درصدی در ماه مارس پیش‌بینی می‌کردند.

تاجران حالا منتظر اطلاعات مربوط به شاخص قیمت تولیدکننده هستند که قرار است در روز پنجشنبه منتشر شده و سرنخ‌های بیشتری درمورد سیاست نرخ بهره فدرال رزرو ارائه دهد.

بازار انتظار دارد نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا ۵۳ واحد در سال جاری میلادی افزایش یابد و این روند از ماه سپتامبر آغاز شود.

طلا همواره یک سرمایه‌گذاری ایمن در زمان تورم بالا بوده و فضای نرخ پایین بهره به نفع آن است.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۹۴ درصد کاهش به ۳۲ دلار و ۷۹ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۲۰ درصدی ۹۹۳ دلار و ۹۴ سنت معامله می‌شود.


 

منبع: sharghdaily-1007833

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو