ظاهر
با اینکه در چهره و اِستایل قد و قامت گودرزی شادابی و طراوات یک مجری جوان دیده نمیشود، اما توانسته با تحرک و زبان بدن کاستیهای سن و سال و ظاهرش را کمرنگتر کند. مانند تیپ غالب مجریان مسابقات تلویزیونی، گودرزی هم با پوشش رسمی کت و شلوار در قاب پنج ستاره ظاهر میشود. شکل ظاهری مو و صورت وی فرق چندانی با نقشآفرینیاش به عنوان بازیگر در تلویزیون ندارد.با وجود اینکه از تن صدای خوب و گیرایی برای جذب مخاطب یک مسابقه مهیج برخوردار نیست اما جنس صدایش با اغماض برای اجرا مناسب است. روی هم رفته باید گفت، گودرزی تا اینجای کار از پس یک چالش جدید در حد و اندازه اجرای یک مسابقه میلیونی در رسانه ملی برآمده است و توانسته مخاطبان قدیم و جدید برنامه را در کنار هم اقناع کند.
فن بیان
ریتم حرف زدن گودرزی با شرکتکنندگان تند و بدون فاصلهگذاری است و این میتواند از تلاش وی برای ایجاد هیجان بیشتر ناشی شود.تکیه کلام خاصی ندارد اما لحن عامیانه و ادبیات خودمانی را در پیش گرفته که گاهی اوقات شوخیها و گرم گرفتنهایش با شرکتکنندگان توی ذوق میزند، با این حال به حس نزدیکی بیننده با برنامه کمک میکند. با اینکه شمرده و موزون سخن نمیگوید، تپق هم نمیزند و تن صدایش نوسان بالا و پایین هیجانی خوبی دارد. از بیان او پشتوانه قوی ادبی و علمی به نظر نمیرسد و تا حد ممکن خودِ حمید گودرزی را به نمایش میگذارد نه بیش و نه کمتر از آن را.
زبان بدن
شاید بتوان بهترین جزء اجرای گودرزی را به کیفیت نمایش زبان بدن وی نسبت داد. با لبخند ثابتی بر صورت و تحرک بدنی بخوبی بر صحنه و مخاطبان در استودیو و منزل مسلط نشان میدهد. این بخش از اجرای خود را بیشتر مدیون تجربهاش در بازیگری است که نیازمند استفاده مناسب از همه اعضا در ایفای نقش است. مرتبا در جای جای اجرای او در پنجستاره شاهد بلند شدنش از روی صندلی، خوشوبش رو در رو یا بغل گرفتن مسابقهدهندگان یا تعامل با تماشاچیان حاضر در استودیو هستیم که با رعایت حد و حدود متعادل آن، مسابقه را از کسالت و یکنواختی نجات میدهد. شاید اگر گودرزی کمی بر هیجان و احساس خود بخصوص در بزنگاههای مسابقه مسلط شود، اجرای شسته رفتهتری از او ببینیم.
سبک اجرا
هر چند نمیتوان با دیدن چند قسمت از اجرای گودرزی در پنج ستاره مدعی شد سبک و سیاق منحصربه فردی دارد ولی با اجرای خودمانی و پرتحرک تلاش کرده تا حد ممکن مهیج و سرگرمکننده به چشم بیاید. در اجرای گودرزی سبک رفتاری و گفتاری متفاوتی دیده میشود که پیشتر در اجرای دیگران ندیده بودیم. اجرای سنگ، کاغذ، قیچی با شرکتکننده برای دادن جواب درست، تغییر لحن صدا به شکل گویندگان، درگوشی حرف زدن با مسابقهدهنده، نمایش دادن یک لغت، گمراه کردن شرکتکننده با پاسخ نادرست، قهر کردن نمایشی با شرکتکننده بهخاطر گوش نکردن به پیشنهادش و... به خاطر تغییر در جو مسابقه و ایجاد شادی و نشاط اتفاق میافتد که البته گاهی زیادهروی هم به نظر میآید. با این اوصاف، مخاطب پنج ستاره همواره منتظر غافلگیری جدیدی از نوع گودرزی است.