وی با بیان اینکه برای پرداخت جریمه دوماه فرصت باقی است و پس از آن پیامک ارسال جریمه برای فرد ارسال میشود، ادامه داد: در پیامک جریمه شماره قبض و شناسه موجود است و فرد میتواند از طریق تلفن همراه خود مبلغ جریمه را پرداخت کند. همچنین از طریق مراجعه به بانک یا دستگاه خودپرداز و یا از طریق سایت راهور ۱۲۰ میتواند این مبلغ جریمه را پرداخت کند.
نحوه اعتراض به جرایم رانندگی اشتباهی
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا تصریح کرد: اگر فردی پس از اینکه توسط افسر جریمه شد، بلافاصله به همراه قبض برای پرداخت به بانک مراجعه کند به دلیل این که قبض جریمه شناسه پرداخت ندارد، بانک قبض جریمه را قبول نمیکند، از همینرو ما از مردم درخواست میکنیم تا زمانی که پیامک برای آنها ارسال نشده برای پرداخت جریمه اقدام نکنند.سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: زمانی که پیامک برای فرد ارسال میشود به معنی این است که اطلاعات فرد در مرکز اجراییات پلیس راهور صحیح است، اما اگر فردی جریمه شد، ولی پیامک برای او ارسال نشود، باید به دفاتر پلیس +۱۰ یا دفاتر پلیس راهور منطقه محل سکونت خود مراجعه کرده و نسبت به اصلاح اطلاعات خود اقدام کند.
وی در پاسخ به این سوال که گاهی فرد در یک منطقه حضور ندارد، اما پیامک جریمه برای فرد ارسال میشود، علت این امر چیست و چگونه میتواند این مشکل را برطرف کند، تصریح کرد: گاهی اوقات ممکن است خودرو در اختیار فرد دیگری از خانواده باشد و پس از بررسی دوربینها این موضوع مشخص میشود.
وی ادامه داد: در برخی مواقع نیز به دلیل دستکاری که در پلاک خودرو ایجاد میشود، این مشکلات بروز میکند و به طور مثال فردی در شیراز پلاک خودرو را مخدوش کرده و مرتکب تخلف راهنمایی و رانندگی میشود و به دلیل مشکلی که در پلاک خودرو وجود دارد، وقتی وارد سیستم میشود جریمه برای فرد دیگری ارسال میشود.
رییس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: گاهی اوقات نیز به دلیل دوقلو کردن پلاک خودرو توسط سارقان این مشکلات ایجاد میشود که در حال ایجاد راهکارهایی برای حل این معضلات هستیم.
سردار هادیانفر یادآور شد: کمیسیون ماده ۵ در خصوص رسیدگی به این مشکلات و اعتراضات است و زمان رسیدگی به پروندهها را در این کمیسیون از یک جلسه به سه جلسه در هفته افزایش دادیم تا مردم راحتتر خدمات را دریافت کنند.