همایون صالحی رئیس کانون انجمن جایگاه داران سوخت، در خصوص کم فروشی برخی از جایگاه داران سوخت گفت: روند توزیع بنزین در تمامی جایگاههای سوخت از سوی سازمان استاندارد و شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی رصد میشود، بنابراین کمفروشی در جایگاه ها صحت ندارد.
او ادامه داد: تمامی جایگاههای سوخت دارای تجهیزات برقی و مکانیکی هستند و بعضی از مواقع این نازلها خراب می شوند و ممکن است برای سوختگیری خودروها مشکل ایجاد کند.
صالحی دلیل برخی کم فروشی ها را تبخیر بنزین در باک ها دانست و گفت: زمانی که باک اتومبیل خالی است و کمتر از گنجایش، بنزین زده میشود، تبخیر بسیار بالا میرود و در کل کم فروشی در جایگاههای سوخت به هیچ عنوان صحت ندارد.
رئیس کانون انجمنهای صنفی جایگاهداران سوخت کشور در ادامه افزود: سوخترسانی در جایگاهها از طریق پمپهای شناور که درون مخازن جاسازی شده انجام میشود، یعنی پمپ داخل جایگاه تا ارتفاعی حدود ۲۰ سانتیمتر با کف آن فاصله دارد، اگر از پمپ به جای بنزین هوا خارج شود، پمپی که قیمت آن ۴۵ تا ۵۰ میلیون است، میسوزد.
صالحی گفت:بنابراین روشن است که هیچ جایگاهداری با علم به خسارت های اینچنینی حاضر به تخلف کمفروشی و توزیع هوا به جای بنزین نیست؛ البته هیچ موضوعی صددرصد نیست و گاهی ممکن است مشکل مکانیکی یا برقی در یک بازه زمانی کوتاهی در جایگاه ها رخ دهد و سرجمع اختلافی در ۲۰ تا ۳۰ لیتر پیش بیاید که این موضوع بسیار نادر است.
او تصریح کرد: اغلب شاکیان کم فروشی بنزین معتقدند که همراه با بنزین هوا وارد باک خودرو میشود و این امر را به دستکاری در نازل نسبت میدهند. مالکان خودرو که به پمپبنزینها مراجعه میکنند، میگویند که بنزین با هوا راهی باک خودرو میشود و این موضوع باعث شده تا با طی مسافت کوتاهی، نشانگر باک بنزین خودرو پایین بیاید که این موضوع صحت ندارد.
صالحی بیان کرد: اگر زمانی شناور بنزین بسوزد هزینه ۵۰ میلیون تومانی دارد و هیچ جایگاه داری برای ۵ لیتر بنزین این کار را نمیکند چرا که تمامی شناورهای سوختگیری دارای پلمپ هستند و به صورت مداوم و هر ۳ ماه یکبار توسط پخش فرآوردهای نفتی بررسی میشوند.
کم فروشی بنزین در جایگاههای سوخت صحت ندارد
رئیس کانون انجمن جایگاه داران سوخت گفت:توزیع بنزین در تمامی جایگاهها از سوی سازمان استاندارد رصد می شود و کم فروشی صحت ندارد.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران