به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، شهرام امیری، سخنگوی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان با اشاره به فعالیت بیش از یک هزار واحد گردشگری در اصفهان، وجود بیش از ۲۲ هزار آثار تاریخی و بیش از دویست هزار فعال صنایعدستی در قالب ۱۹۶ رشته، گفت: یکسوم صنایعدستی شناخته شده جهان، در استان اصفهان فعالیت میکنند که نشان از جایگاه فاخر اصفهان و هنرمندان بیبدیل اصفهانی دارد.
او ادامه داد: علاوه بر موارد فوق، جاذبههای طبیعی و تنوع اقلیمی استان اصفهان نیز باعث شده، استان تاریخی اصفهان را با بیش از ۱۰ هزار سال تاریخ مکتوب در سطح جهان و بهعنوان یکی از جذابترین مراکز گردشگری مطرح سازد.
امیری با بیان آنکه در سطح استان، نقاط تاریخی فراوانی وجود دارد، اظهار کرد: دو شهر اصفهان و کاشان از پتانسیل تاریخی قابلتوجهی برخوردارند. چنانکه شهر اصفهان دومین شهر جامع صنایعدستی دنیاست و کاشان در رشته نساجی بهعنوان شهر جهانی نساجی انتخاب شده است.
وی با اشاره به وجود هفده اثر تاریخی ملموس و ناملموس جهانی در اصفهان، بیان کرد: همه این موارد باعث شده است تا اصفهان به جذابترین شهر تاریخی جهان و یکی از مقاصد مطلوب گردشگری در ایران و جهان تبدیل شود.
سخنگوی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان توضیح داد: باتوجهبه سیاست دولت در اجرای برنامه هفتم توسعه کشور، نگاه جامع متمرکز بر حوزه گردشگری و صنایعدستی است. همچنین، بر اساس عزم جدی استاندار اصفهان، توسعه گردشگری بهعنوان یک صنعت پاک، محور اول توسعه استان تعریف شده، بنابراین رویداد صد تور اپراتور که به همت اتاق بازرگانی اصفهان برگزار میشود، از مواردی است که در پیشبرد سیاستهای توسعه گردشگری تأثیرگذار خواهد بود.
وی به حضور یکصد فعال گردشگری از بیست و چهار کشور جهان در روزهای یک تا پنج اسفند اشاره کرد و گفت: این رخداد ازآنجهت اهمیت دارد که میهمانانی متخصص در زمینه گردشگری به اصفهان میآیند و با چشم خود این توانمندی و پتانسیلها در سه حوزه گردشگری، صنایعدستی و میراثفرهنگی را مشاهده میکنند و فرصتی برای آنان فراهم میشود تا در برنامهریزی خود برای برگزاری تورهای گردشگری، جاذبههای ایران و اصفهان را بهعنوان مقاصد تورهای خود بگنجانند.
به گفته سخنگوی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان امروز اقتصاد گردشگری یکی از مهمترین منابع درآمد ناخالص کشورها را تشکیل میدهد، لذا بسیار ارزشمند است که با تکیه بر توانمندیهای فرهنگی، میراثی، تاریخی و هنری خود برای حفاظت از فرهنگ کهن ملی و میراث ملموس و ناملموس خود گام برداریم و بتوانیم از طریق معرفی بهینه این فرهنگ کهن که میراث گرانسنگ نیاکان ماست، به کسب درآمد و توسعه فعالیتهای اقتصادی بپردازیم.
شهرام امیری خاطرنشان کرد: توسعه سیاستهای گردشگری میتواند در جهت مقابله با سیاستهای ظالمانه ایرانهراسی باشد که توسط دشمنان مطرح میشود.