سید احمد موسوی در این جلسه با تقدیر از حمایتهای همهجانبه استاندار گلستان و معاونین ایشان در راستای راهاندازی سایتهای نیروگاههای خورشیدی، از تصمیم جهادی شرکت توزیع نیروی برق برای رفع موانع اجرایی و ایجاد حداکثری نیروگاههای خورشیدی خبر داد. وی همچنین بر تلاش این شرکت برای رفع ناترازی برق در استان گلستان تأکید کرد.
موسوی با اشاره به مزایای راهاندازی نیروگاههای خورشیدی، اظهار داشت: «سرمایهگذاری در این حوزه علاوه بر ایجاد درآمد پایدار حداقل ۲۰ ساله برای مجریان طرح، موجب معافیت از مدیریت بار احتمالی در تمام طول سال خواهد شد.»
کیانمهر، معاون استاندار گلستان نیز در این نشست بر لزوم رعایت مدیریت مصرف توسط ادارات و سازمانها تأکید کرد و گفت: «در استانداری گلستان، گروهی متحد گرد هم آمدهاند تا گرههای کاری مردم استان را باز کنند. در حال حاضر، تمرکز اصلی استانداری بر رفع موانع پیشروی سرمایهگذاران در زمینه ایجاد نیروگاههای خورشیدی است.»
مدیران کل دستگاههای اجرایی حاضر در جلسه نیز همراهی کامل خود را با شرکت توزیع نیروی برق استان اعلام کردند و تأکید نمودند که سازمانهای تحت مدیریتشان در هر ساعت از شبانهروز و حتی در روزهای تعطیل آماده همکاری هستند.
در پایان این جلسه، سید احمد موسوی با اشاره به پیشگامی استان گلستان در اجرای پروژههای نیروگاههای خورشیدی در کشور، گفت: «گلستان با داشتن نزدیک به ۳۰۰ روز آفتابی در سال، پتانسیل بسیار مناسبی برای سرمایهگذاری در این حوزه دارد.» وی همچنین از وزیر نیرو، مدیرعامل توانیر و کلیه معاونین ایشان به دلیل همکاریهای مؤثر با شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان تشکر ویژهای به عمل آورد.