hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > موج سرما در شمال ایران

موج سرما در شمال ایران

این روزها که دمای هوای مازندران به شدت کاهش یافت و به زیر صفر درجه رسیده و با توجه به سابقه قطعی گاز در سال ۱۳۸۶ و مصائب آن دوران ، تدابیر و اقدامات لازم برای عبور از این شرایط بدون قطعی گاز موردنظر است

سرمای سوزناک این روزهای کشور برای خیلی از مردم مازندران یادآور روزهای سرد زمستان سال ۱۳۸۶ با چاشنی قطعی گاز در اکثر مناطق این استان بوده، اما تجربه ناگوارآن‌ روزها به درسی برای مقابله با قطع احتمالی گاز مردم این دیار در اینروزها مبدل شده است.

 

«برخی از مشترکین گاز طبیعی شهرها و روستاهای استان مازندران همچنان با افت شدید فشار گاز طبیعی مواجه هستند. همزمان با بارش اولین برف زمستانی و برودت هوا، گاز خانگی اکثر قریب به اتفاق مردم مناطق مرکزی و شرقی این خطه قطع شد. در زمان حاضر گاز خانگی برخی از مناطق شهرهای قائمشهر، ساری، بابل، نکا و بهشهر با افت شدید مواجه است. بنابه اعلام روابط عمومی شرکت گاز مازندران، هم اکنون نزدیک به ۷۴۰هزار خانوار تحت پوشش شرکت قرار دارند. (۲۵دی ۱۳۸۶)

 

اکنون بعد از گذشت ۱۵سال از آن زمستان سرد بدون سوخت گاز مازندران بار دیگر این صفحه از تاریخ در حال تکرار شدن است و بار دیگر بدلیل قطع صادرات گاز ترکمنستان به کشورمان مشترکان خانگی بخش هایی از مناطق کشورمان از جمله مازندران در معرض خاموشی شعله های سیستم های گرمایشی قرار دارند.

 

در این روزها که دمای بیشتر ایستگاههای هواشناسی مازندران به زیر صفر رسید بازنگری در مصرف انرژی و همراهی مردم در اقصی نقاط کشور می تواند در جلوگیری از قطعی احتمالی گاز هموطنان مناطق بیشتری از کشور تاثیرگذار باشد.

 

عزمی برای گذر آسان مازندران از سرمای سخت

مدیر عامل شرکت گاز مازندران اعلام کرد: طبق آمار با یک درجه کاهش دمای هوای کشور در فصل سرما، مصرف گاز در کشور تا ۲۵میلیون متر مکعب افزایش می یابد که سهم استان از این افزایش ۷۰۰ هزار متر مکعب است.

 

هژبر جوادی تصریح کرد: هم اکنون مصرف گاز خانگی با اعمال محدودیت مصرف گاز در صنایع، ادارات دولتی، استخر های خصوصی و عمومی و همچنین قطع گاز هشت و هزار و ۵۰۰ ویلا خالی از سکنه در مازندران پایدار است، بنابراین اگر شهروندان در مصرف بهینه و کاهش ۲ درجه ای دمای هوای منزل مدیریت نکنند، خطر افت فشار گاز در استان دور از انتظار نیست.

 

وی گفت: با افزایش برودت هوا و افزایش مصارف گاز طبیعی در فصل سرد سال، صرفه‌جویی در مصرف این حامل انرژی از سوی تک‌تک افراد جامعه بسیار مهم بوده و مشترکان گرامی با رعایت الگوی مصرف بهینه و رعایت دمای رفاه ( ۲۱ - ۱۸ درجه سانتیگراد) شرکت گاز را در ارائه خدمات مستمر یاری کنند.

 

مدیرعامل شرکت گاز مازندران تعداد مشترکان گاز خانگی در مازندران را یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشترک برابر با ۷۰ درصد اعلام کرد و افزود: در حال حاضر میزان مصرف روزانه گاز در استان به ۳۱ میلیون متر مکعب رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود سه میلیون متر مکعب افزایش را نشان می دهد.

 

مدیرکل مدیریت بحران مازندران با هشدار اینکه مصرف گاز در استان مازندران به شدت افزایش یافت، گفت: با توجه به افزایش مصرف گاز احتمال افت فشار گاز در شش شهرستان مازندران وجود دارد.

 

حسینعلی محمدی اعلام کرد: باتوجه به برودت هوا رعایت دمای آسایش مورد تاکید است.

 

وی با هشدار اینکه مصرف گاز در استان مازندران به شدت افزایش یافت، افزود: باتوجه به افزایش مصرف گاز احتمال افت فشار گاز در شش شهرستان مازندران وجود دارد.

 

مدیرکل مدیریت بحران مازندران بیان کرد: احتمال افت فشار گاز در شهرستان‌های آمل، نور، چمستان، بهنمیر، بابلسر و بابل وجود دارد.

 

محمدی گفت: لازم است همه در راستای رعایت و مدیریت مصرف اهتمام کنند؛ چرا که پایداری شبکه مستلزم همراهی همه است تا مشکلی به وجود نیاید.

 

مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران نیز از فراهم کردن امکانات گرمایشی برای قطعی احتمالی گاز در این استان خبر داد .

 

غلامعلی فخاری افزود : در پی بارش سنگین باران و برف و کاهش شدید دما در مازندران هزار والور نفتی از تجهیزات و اقلام امدادی گرمایشی به غرب استان جهت آمادگی در برابر حوادث احتمالی، از انبار امدادی هلال‌احمر شعب بهشهر و قائمشهر خارج و ارسال شد.

 

وی ادامه داد : امسال نیز این طرح با مشارکت روزانه حدود ۳۰۰ نفر نجاتگر و امدادگر در ۴۱ پاپگاه امداد جاده‌ای دائمی و فصلی مازندران آغاز شد.

 

وی با اشاره به فعالیت ۲۳ مرکز پاسخگویی اضطراری در شعب مازندران افزود : همه توان عملیاتی و امدادی هلال‌احمر مازندران اعم از تیم‌های واکنش‌سریع، امدادهوایی، آنست و مرکز Eoc استان در این طرح به کارگیری شده‌اند تا خدمات و نیازمندی‌های امدادی مردم در کمترین زمان ممکن ارائه شود.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندرات با اعلام به کارگیری ۴۳ دستگاه آمبولانس در این طرح تصریح کرد: افزون بر این یک دستگاه اتوبوس آمبولانس مجهز، ۱۴ دستگاه خودروی نجات، ۲۲ دستگاه خودروی پشتیبانی، یک دستگاه خودروی آرگو و دو دستگاه خودروی سنگین یونیماک ویژه جاده‌های کوهستانی بخش دیگری از تجهیزات اجرای طرح زمستانه هلال احمر مازندران است

 

منبع: sharghdaily-952862

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو