hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > ربیعی: بازماندگی تحصیلی پس از دبستان زیاد داریم که آثار عمیقی در جامعه دارد

ربیعی: بازماندگی تحصیلی پس از دبستان زیاد داریم که آثار عمیقی در جامعه دارد

دستیار اجتماعی رئیس جمهور گفت: سه موضوع وجود دارد که جامعه بر اساس آن ارزیابی می شود که توجه به بی پناهان، سالمندان و کودکان از آن جمله است و شاخص برتری جامعه با توجه به این سه دسته دیده می شود.

علی ربیعی پنجشنبه در دومین اجلاسیه بیمارستان های خیریه کشور که به همت مجمع خیرین تامین سلامت فارس در شیراز برگزار شد، گفت: جمعی که خیر جمعی در آن وجود دارد حال انسان را خوب می کند.

به گزارش ایرنا، دستیار اجتماعی رئیس جمهور گفت: امنیت، آموزش و سلامت سه حوزه ای هستند که باید عادلانه در جامعه و کشور توزیع شوند،آثار نابرابری سلامت و آموزش در کوتاه مدت محسوس نیست و نتایج اثرگذار بلندمدت دارد، بعنوان مثال مادری که تغذیه درست ندارد کودکی که از او متولد می شود بعد از ۵۰ سالگی مشکلات و بیماری های زیادی خواهد داشت.

ربیعی با اشاره به اینکه ۱۷۰ هزار نفر بازمانده تحصیل ابتدایی در کشور وجود دارد، گفت: بازماندگی تحصیلی پس از دبستان زیاد داریم که این آثار عمیقی در جامعه دارد.

وی گفت: نابرابری در سلامت رنج آورترین نوع نابرابری است و به نظر من بیمارستان لبه ارتباط دولت با مردم است و معیشت و سلامت، مادر مسائل اجتماعی هستند.

ربیعی اضافه کرد: کار خیر روی خود خیر و جامعه هدف و اجتماع اثر دارد و خیرین قهرمانان مردم محسوب می شوند، جوامع با قهرمانان خود زنده اند و اثر اجتماعی کار خیر بیش از سایر آثار است.

وی با اشاره به اینکه وقتی نارسایی ها وجود دارد باید به مردم گفته شود، افزود: ناترازی های زیادی در کشور وجود دارد، ناترازی در خاک فرسوده کشور و انسان بسیار وجود دارد، اما فقط ناترازی های برق و آب شنیده شده است.

ربیعی اظهار کرد: معلمین و بازنشسته ها مطالبه دارند و هزینه هایی که برای معلولین در نظر گرفته شده، تنها ۲۰ درصد از آنچه باید باشد، است اکنون خرج دولت ۲۰ و دخل آن هفت است و کاری که خیرین اکنون انجام می دهند بسیار ارزشمند است یک مسیر اصلاح هزینه ها و یک مسیر آموزش اصلاح مصرف و افزایش بهره وری است.

دستیار اجتماعی رئیس جمهور بیان کرد: بدون استفاده از ظرفیت جامعه حل کردن مشکلات بسیار سخت است و در این اجلاسیه، هشت موضوع را از مشکلات خیرین احصا کردم که بخشی از آن نیاز به قانون دارد و بخشی از آن با آیین نامه های دولتی اصلاح می شود.

ربیعی افزود: من موظف به پیگیری خواسته های خیرین هستم، من می دانم بیمه ها هم مشکل دارند و همین الان هم اختلاف بین بیمه ها و وزارت بهداشت وجود دارد، حقوق بازنشستگان را هم بیمه ها از بانک ها تقریض می کنند.

وی گفت: اقتصاد ایران، یک اقتصاد سیاسی است و یک راه پیچ در پیچ است تامین اجتماعی از دولت طلبکار است و هربار پول به آن تزریق می شود به بازنشستگان می دهد و باید بپذیریم با ائتلاف و همراه هم بودن می توانیم به نتیجه برسیم و راهی نداریم که به مرور در کنار هم با نهادهای مدنی فعالیت کنیم.

معافیت ازمالیات برای کارهای خیریه

نائب رئیس هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس در این نشست بر لزوم معافیت مالیاتی کارهای خیریه و فعالیت خیرین تاکید کرد و گفت: این موضوع باید در دستور مجلس و دولت قرار گیرد.

محمدهادی ایمانیه افزود: ۲۰ سال پیش با همکاری آیت الله دستغیب مجمع خیرین سلامت استان راه اندازی شد که برای اولین بار در کشور بود.

ایمانیه افزود: وزارت بهداشت کمک کند فارغ التحصیلان رشته های تخصصی، طرح خود را در بیمارستان خیریه بگذرانند و استادان تمام وقت حداقل یک روز یا یک بعدازظهر در هفته را در بیمارستان خیریه حضور داشته باشند و به مردم خدمت کنند.

وی گفت: موضوع رفع مشکلات خیرین باید به گونه ای در بودجه ۱۴۰۴ گنجانده شود و در بحث مالیات نیز نباید مالیات ارزش افزوده از خیرین اخذ شود؛ مالیات زمانی گرفته می شود که برای مردم خرج شود اما خیرین که برای مردم از زندگی خود هزینه می کنند نباید مالیات برای کارهای خیریه بدهند و این موضوع باید در دولت و مجلس مورد توجه باشد.

ایمانیه اظهار کرد: خیرین به فکر ایجاد پشتوانه برای بیمارستان ها باشند، همان کاری که مرحوم نمازی انجام داد، مرحوم نمازی ۱۲ درصد آب شرب شیراز را وقف بیمارستان نمازی کرده است و زمین هایی وقف بیمارستان نمازی کرد که هم اکنون هشت هزار میلیارد تومان ارزش دارد.

منبع: etemadonline-687333

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام