hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > آیا باید کارت سوخت را به خریدار خودرو تحویل دهیم؟

آیا باید کارت سوخت را به خریدار خودرو تحویل دهیم؟

رئیس مرکز تعویض پلاک پلیس راهور فراجا گفت: کارت سوخت نیز همراه سایر مدارک باید به خریدار تحویل داده شود و این تصور که کارت سوخت به اسم مالک است و روی خودرو نباید جابه‌جا شود؛ اشتباه است.

به گزارش شبکه شرق، رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور فراجا به این پرسش که آیا به هنگام فروش خودرو باید کارت سوخت را هم به خریدار تحویل دهیم یا خیر؛ پاسخ داد.

کارت سوخت‌های جدید بر اساس اطلاعات هویتی مالکان خودرو‌ها صادر می‌شود و رمز آن نیز عموما چهار رقم آخر کدملی فرد است. بر همین اساس این سوال پیش می‌آید که آیا در زمان خرید و فروش خودرو، نیاز است که فروشنده، کارت سوخت خودرو را به خریدار تحویل دهد یا اینکه کارت سوخت برای خود مالک آن است؟

 سرهنگ علی محمدی در گفتگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش گفت: هنگام خرید و فروش خودرو، فروشنده موظف است تمام مدارک خودرو اعم از سند، کارت ماشین، بیمه شخص ثالث و کارت سوخت را تحویل خریدار بدهد.

وی با اشاره به کارت سوخت افزود: کارت سوخت نیز همراه سایر مدارک باید به خریدار تحویل داده شود و این تصور که کارت سوخت به اسم مالک است و روی خودرو نباید جابه‌جا شود؛ اشتباه است.

رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور فراجا ادامه داد:کارت سوخت همانند سایر مدارک، برای خود خودرو صادر شده و متعلق به مالک یا راننده نیست. در واقع سهمیه بنزین و سوخت، برای خودرو تخصیص داده می‌شود نه کدملی افراد. 

وی البته این را هم گفت: هنگام خرید و فروش خودرو، فرد خریدار می‌تواند از همان کارت قبلی استفاده کند یا اینکه برای کارت جدید اقدام کند که پروسه صدور کارت جدید کمی زمان‌بر است.

رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور فراجا اظهار کرد: از همان لحظه‌ای که فک پلاک و نقل و انتقال خودرو صورت می‌گیرد، اطلاعات در سامانه ثبت می‌شود و در صورت هرگونه سواستفاده از کارت سوخت افراد، کاملا مشخص است که کارت سوخت تحویل مالک قبلی آن نبوده است.

 

منبع: sharghdaily-948910

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو