hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > کاهش ۲۵درصدی آمار سرقت‌ها با استفاده از پابندهای الکترونیکی/سالانه شاهد ۲۰ هزار کشته ناشی از تصادفات رانندگی در کشور هستیم

کاهش ۲۵درصدی آمار سرقت‌ها با استفاده از پابندهای الکترونیکی/سالانه شاهد ۲۰ هزار کشته ناشی از تصادفات رانندگی در کشور هستیم

فرمانده کل انتظامی کشور از کارهش ۲۵ درصدی آمار سرقت بعد از استفاده پابندهای الکترونیکی خبر داد و گفت: متاسفانه سالانه شاهد ۲۰ هزار کشته ناشی از تصادفات رانندگی در کشور هستیم.

فرمانده کل انتظامی کشور از کارهش ۲۵ درصدی آمار سرقت بعد از استفاده پابندهای الکترونیکی خبر داد و گفت: متاسفانه سالانه شاهد ۲۰ هزار کشته ناشی از تصادفات رانندگی در کشور هستیم.

به گزارش ایلنا، سردار احمدرضا رادان با بیان اینکه در ابتدای فعالیت قول دادیم آسایش خودمان را فدای آرامش مردمی کنیم که شایسته تکریم و احترام هستند، گفت: در این راه استوار گام برداشتیم تا تامین امنیت رابه عنوان مهم ترین موضوعی که مردم عزیزمان شایسته آن هستند به ارمغان بیاوریم.

وی درباره امنیت ادامه داد: امنیت عمومی مهمترین بخشی است که مردم عزیزمان با آن سرکار دارند و برای تامین امنیت مردم باید دغدغه های آنان را متوجه شد. یکی از دغدغه های مهم مردم موضوع سرقت بود؛ موضوعاتی مانند معتادان متجاهر، موضوع ترافیک و سایر موضوعات هم جزو دغدغه های مردم به شمار می رفت.

سردار رادان درباره پابندهای الکترونیک گفت: طرح پابندهای الکترونیک در ۳ استان که یکی از از آنها تهران بزرگ بود با سارقانی که سابقه ۴ فقره و بیشتر سرقت در پرونده خود داشتند مورد آزمون قرار دادیم. در زمان آغاز این طرح آمار سرقت افزایش ۱۹ درصدی داشت اما خوشبختانه با اجرای این عملیات و همچنین عملیات روانی که اجرای این طرح در میان سارقان داشت و دیگر اقدامات مانند گشت های پلیس آگاهی، بلوک گشت های پلیس پیشگیری که مربوط به کلانتری ها می شد و به کارگیری سایر واحدها در واقع یک عملیات پیشرفته انجام دادیم که در پایان سال گذشته شاهد کاهش ۶درصدی آمار سرقت بودیم و در حال حاضر که بنده در خدمت شما هستم این آمار به ۱۹ درصد رسیده که با آمار قبلی در مجموع شاهد کاهش ۲۵ درصدی آمار سرقت هستیم.

وی با اشاره به افزایش ۱۴ درصدی کشفیات، تصریح کرد: ما به دنبال بالا بردن این آمار هستیم. خوشبختانه بازدارندگی این پابندها بسیار عالی بود و در ایام ماموریت اربعین حسینی نیز به بهترین شکل این بازدارندگی را شاهد بودیم. اما در کنار همه اینها از مردم عزیز می خواهیم که با غفلت های خود به سارقان فرصت سرقت ندهند و با رعایت تکالیف شهروندی پلیس را در این ماموریت که یکی از دغدغه های اصلی آنها نیز هست همراهی کنند.

 

به گفته سردار رادان در حال حاضر ۶ هزار پایند الکترونکی، سارقان سابقه دار را رصد می کند اما ما در نظر داریم تا سال آینده این تعداد را به ۴۰ هزار برسانیم و در تمام استان ها از آنها بهره ببریم هرچند که این تعداد هم کافی نبوده و نیازمند همکاری دستگاه ها به منظور تامین ۱۰۰ پابند الکترونیکی هستیم.

وی درباره شهادت چندتن از ماموران فراجا گفت: ما در حوزه امنیت به مردم ثابت کردیم که جان خودمان را تقدیم می کنیم. ما نه تنها در حوزه مبارزه با تروریسم بلکه در همه حوزه های ماموریتی فراجا ماننده راهور، مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری و حتی ایست و بازرسی و مقابله با خودروهای شوتی نیز شهید داده ایم. تامین امنیت به راحتی به دست نمی آید. یکی از موضوعات مرز و انتظامی که متاثر از مرز هستند بحث حاکمیت انتظامی یعنی حضور، گشت و ... است به همین دلیل بحث تجدید نظر در تجهیزات را مطرح کردیم.

وی ادامه داد: معتقدم که با خودروی سمند نمی توان تروریست ها را مورد تعقیب قرار داد و در ماموریت های مقابله ای با تروریست ها شرکت کرد. بعضی از تجهیزات ما باید تغییر کنند. ناگفته نماند که بیش از صدها درگیری با اشرار داشته ایم که ماموران ما توانسته اند با همین تجهیزات اندک آنها را زمین گیر کنند. در حال حاضر با توجه به شرایط موجود در کشورهای همسایه شرقی خوشبختانه ما در همین استان سیستان و بلوچستان شاهد امنیتی هستیم که با خون همکارانمان به وجود آمده است.

سردار رادان درباره اقدامات نیروی انتظامی درخصوص مبارزه با مواد مخدر گفت: موضوع مبارزه با مواد مخدر به اعتقاد من و همکارانم تجارت سیاسی و امنیتی است که توسط استکبار تحمیل می شود تا ذهن جوانان را تخریب کند. جوانی که وارد عرصه مواد مخدر می شود دیگر توانی برای تفکر ندارند. زمانی که آمریکایی ها وارد افغانستان شدند شعار مبارزه با مواد مخدر دادند اما در همان زمان میزان کشت بالا رفت و مکانیزه شد. موضوع مبارزه با مواد مخدر پیچیده است ما امسال در ۶ ماه ۲۱۸ تن کشفیات داشتیم و این رقم طی یکسال به ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن می رسد حال مردم عزیزمان تصور کنید اگر جان فشانی همکاران من نبود و بخشی از این مواد در کشور توزیع می شد چه اتفاقاتی می افتاد. بخشی از آمار دیگر جرایم نیز منتج از موضوع اعتیاد و مواد مخدر است. امیدواریم با بسته شدن مرز هم شرارت های تروریستی کمتر شود و هم شاهد کاهش قاچاق مواد مخدر به کشور باشیم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: این حقیقت تلخ را همه بدانند که در حال حاضر علیرغم تلاش های همکاران من در پلیس راهور متاسفانه سالانه شاهد ۲۰ هزار کشته ناشی از تصادفات رانندگی در کشور هستیم. اعلام این آمار هیچ افتخاری برای هیچ کس ندارد اما اگر قانون هفتم را اجرا نمی کردیم الان باید از آماری بالغ بر ۵۰ هزار کشته صحبت می کردیم. این کاهش آمار خوب است اما افتخار نیست. در زمان ریاست جمهوری شهید رئیسی در قالب یک برنامه مشخص پیگیر این موضوع بودیم و پس از ایشان در دوران آقای پزشکیان نیز در جلساتی که داشتیم بحث کاهش تصادفات را پیگیری کردیم که خوشبختانه مورد تاکید رئیس جمهور قرار گرفت.

وی تاکید کرد: در وهله اول خود مردم هستند که با بی توجهی به قوانین و سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ در بروز تصادفات نقش عمده ای دارند. لذا مردم با رعایت قوانین می تواند نقش موثری در کاهش آمار تصادفات منجر به فوت داشته باشند. به همین دلیل تلاش کردیم تا نرخ جرایم رانندگی را افزایش دهیم چرا که معتقدیم تنها ۱۰ درصد رانندگان هستند که قوانین را رعایت نمی کنند و این ۱۰ درصد اراده خود را به دیگران تحمیل می کنند هرچند که این میزان افزایش نسبت به آنچه مدنظر ما بود فاصله زیادی دارد.

سردار رادان خاطرنشان کرد: بخش زیادی از مصدومان تصادفات متاسفانه در مسیر رسیدن به بیمارستان به دلیل نبود تجهیزات کافی فوت می کنند که باید تجهیزات لازم در این خصوص تامین شود. وسیله نقلیه مورد بعدی است که متاسفانه ۵۰ تا ۶۰ درصد در افزایش آمار فوتی ها موثر است و از آنجا که بیشتر خودرو موجود در جاده های کشور خودروهای داخلی هستند پس شاهد تصادفات بیشتر این خودروها هستیم که بعضی از آنها ارابه مرگ هستند. بحث استاندارد ایمنی خودروهای داخلی همواره مورد توجه پلیس بوده که باید در سطح بیسار زیادی بالا برود. چند درصد مدیران خودروساز و خانواده آنها از خودروهای تولید خود استفاده می کنند؟ پیشنهاد من این است که مدیران شرکت های خودروساز و خانواده آنها هم برای مدتی از پایین ترین خودروهای تولید شرکت خود استفاده کنند.

وی درباره جاده های کشور تصریح کرد: ۲۵۸۰ نقطه حادثه خیز در کشور داریم که باید مشکل آنها برطرف شد تا شاهد کاهش ۵۰ درصدی آمار تصادفات منجر به فوت در جاده های کشور باشیم.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه با اشاره به اقدامات پلیس در هوشمند سازی ماموریت ها پرداخت و گفت: امسال شعار هفته انتظامی پلیس هوشمند، مردم قانون مدار است. اگر شما پلیس هوشمند داشته باشید و مردم قانون مدار نداشته باشید تلاش ها به ثمر نخواهد نشست و در نقطه مقابل اگر مردم قانون مدار باشند اما پلیس از تجهیزات و هوشمندی لازم برخوردار نباشد باز هم در انجام ماموریت ها کاستی وجود خواهد داشت از این رو هوشمندی پلیس و قانون مداری مردم مکمل هم هستند. در بحث پابندهای الکترونیکی که به آن اشاره کردم ما گام بزرگی برداشتیم. در سطح راهور نیز سمت هوشمندی رفته ایم و در حال حاضر در خیلی از شهرها کروکی الکترونیکی در حال اجراست و بحث پلاک سوم هم در دست بررسی است. تمایل داریم به سمتی برویم که به جای مطالبه مردم برای گرفتن خدمت، ما خودمان برای ارائه خدمت به مردم مراجعه کنیم. در بحث پلاک سوم قطعا با اجرای این طرح دیگر شاهد پوشش پلاک و مخدوش کردن آن و... نخواهیم بود و همچنین خطاهای احتمالی نیز کاهش چشمگیری خواهد داشت و در اجرای این طرح نیازمند پیش بینی های لازم در سازمان برنامه بودجه و همکاری دولت هستیم.

منبع: etemadonline-677623

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو