اعیان منش خاطرنشان کرد: 90 درصد از انجیر خشک ایران در شهرستان استهبان گواهی قرنطینه را دریافت کرده و روانه بازارهای خارجی می شوند.
تولید 18 هزار تن انجیر در استهبان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان با اشاره به رشد تولید این محصول در شهرستان استهبان توضیح داد: نسبت به سال گذشته 17.6 درصد رشد وزنی و 21 درصد رشد ارزشی در تولید انجیر داشتیم و پیشبینی میشود امسال حدود 18 هزار تن محصول برداشت و روانه بازار شود.
اعیان منش افزود: شهرستان استهبان دارای 26 هزار هکتار باغ انجیر است که از این میزان 22 هزار و 500 هکتار بارور و سه هزار و 450 هکتار غیر بارور است.
این مقام مسئول ادامه داد: برداشت محصول از باغات بارور انجیر از نیمه دوم مردادماه آغاز شده است و تا اوایل مهرماه ادامه دارد.
وی گفت: یکی از کارخانجات بسته بندی انجیر در شهرستان استهبان با استفاده از دستگاه درجه بندی لیزری که تولید داخل کشور است موفق به کاهش هزینه و زمان درجه بندی محصول به نصف این میزان توسط کارگران شده است.
اعیان منش اضافه کرد: در شهرستان استهبان دو زنجیره ارزش تولید، سه واحد فرآوری و 10 واحد بسته بندی انجیر بهصورت کارگاهی و کارخانهای وجود دارد که ظرفیت مناسبی برای سرمایهگذاری در زمینه تولید و صادرات انجیر را فراهم میکند.
مدیر جهاد کشاورزی استهبان با بیان اینکه امسال وزش باد در زمان گرده افشانی، افزایش دما، تداوم گرما و تنش دمایی پس از تشکیل میوه موجب کاهش قابل ملاحظه محصول شده است، گفت: بخشی از این مشکل با توصیههای کارشناسی از قبیل اجرای مالچ سنگی، سایبان، هرس اصولی، آبیاری کمکی به موقع باغات، سفید کردن تنه درختان و کاهش میزان بردهی قابل کنترل شده است.
انتهای پیام