گوجه سبز باعث بهبودسیستم گوارش و تقویت دستگاه ایمنی بدن میشود، البته این میوه طبع سردی دارد و مصرف زیاد آن باعث نفخ میشود، از این روبهتر است این نوبرانهی فصل بهار با نمک، نعناع و دلال (که مخلوطی از سبزیهای محلی شمال کشور و دارای خواص بسیاری است)، استفاده شود.
عمادی ضمن تاکید به شستشوی دقیق این میوه به ویژه در ایام کرونا بیان کرد: اگر این میوه خوب شسته نشود، علاوه براینکه احتمال ابتلا به ویروس کرونا را بالا میبرد، موجب بروز مشکلات گوارشی نیز میشود.
بیماران کلیوی گوجه سبز نخورند!
معصومه مرادی متخصص تعذیه در گفتگو با میزان درباره این موضوع که چه کسانی نباید گوجه سبز بخورند، گفت: به غیر از بیماران کلیوی سایر افراد در مصرف گوجه سبز محدودیت چندانی ندارند.
این متخصص تغذیه در این خصوص ادامه داد: از آنجایی که گوجه سبز دارای اسید سیتریک و اسید مالیک است، کسانی که زخم معده دارند، بهتر است کمتر از این میوه استفاده است.
وی افزود: برخلاف تصور عموم که گوجه سبز را به دلیل ترش مزه بودنش سرشار از ویتامین ث میدانند، باید گفت که اگرچه این میوه ویتامین ث دارد، اما برخی از میوهها و سبزیجات نظیر فلفل سبز منبع بیشتری از این ویتامین هستند.
این متخصص تغذیه ضمن بیان این موضوع که گوجه سبز میوهای کم کالری نیست و کسانی که اضافه وزن دارند باید مراقب میزان مصرف خود باشند، ادامه داد: ۸ عدد گوجه سبز بزرگ یا ۱۲ عدد گوجه سبز متوسط یک واحد میوه محسوب میشود و ۶۰ کالری دارد.
چه کسانی نباید گوجه سبز بخورند؟
مریم عمادی مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان اینکه گوجه سبز دارای ویتامین ث است، گفت: فصل این میوه کوتاه است و مصرف به اندازه آن مشکل خاصی برای افراد ایجاد نمیکند.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران