hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > علمی > آروان آکادمی راه‌اندازی شد

آروان آکادمی راه‌اندازی شد

آروان‌کلاد با هدف توانمندسازی آموزشی و در مسیر مسوولیت اجتماعی‌ خود مرجع تخصصی دانش ابری را با عنوان «آروان‌ آکادمی» راه‌اندازی کرد.

آروان‌کلاد با هدف توانمندسازی آموزشی و در مسیر مسوولیت اجتماعی‌ خود مرجع تخصصی دانش ابری را راه‌اندازی کرد؛ «آروان‌ آکادمی» با آموزش دانش به‌روز و منطبق بر مسیر شغلی حوزه‌ی کلاد، به تمام علاقه‌مندان این حوزه کمک می‌کند تا آموزش تخصصی و هدف‌مندی را در دو شاخه‌ی «مهندسی ابری» و «معماری ابری»، به‌ رایگان فرا بگیرند.

به گزارش روابط عمومی آروان کلاد، آروان آکادمی مرجع تخصصی آموزش دانش ابری است که تلاش دارد با ارایه‌ی دوره‌های آموزشی براساس تازه‌ترین فناوری‌های ابری، کمک کند مهارت‌های تخصصی و کاربردی دانش‌پذیران فارسی‌زبان این حوزه، توسعه یابد.

در فاز نخست این آکادمی، دو رشته‌ی «DevOps Engineer» و «Cloud Architect» منطبق بر نیازمندی‌های تخصصی و مسیر شغلی تعریف شده‌اند تا به کارجویان یا کارشناسان این حوزه کمک کنند در بازار کار ایران و جهان، توانمندتر حاضر شوند.

آروان‌ آکادمی در مسیر مسوولیت اجتماعی آروان، به رایگان دردسترس همه قرار دارد و به‌دنبال آن است با توانمندسازی آموزشی، به‌روزترین محتوای آموزشی را در اختیار جامعه‌ی فناوری ابری ایران قرار دهد. به‌علاوه، برای دسترس‌پذیری بیش‌تر دانش‌پذیران فارغ از محدودیت‌های جغرافیایی، تمامی مباحث این دوره‌ها به‌شکل آنلاین دردسترس هستند.

 از مزایای آروان آکادمی می‌توان آموزش به‌روز دانش ابری، بهره‌مندی از محتوای آموزشی استاندارد و کاربردی، ارایه‌‌ی مسیر شغلی و انطباق آموزش با نیاز بازار کار، آموزش و همراهی استادان حرفه‌ای و با تجربه،فراهم آوردن زیرساخت رایگان ابری حین فرایند آموزش برای دانش‌پذیران، دسترسی به محتوای آموزشی بدون محدودیت زمانی و جغرافیایی، اعطای گواهی‌نامه‌ی پایان دوره

 در فاز نخست آروان‌ آکادمی، دانش‌پذیران برای ورود به حوزه‌ی فناوری ابری، دو مسیر مختلف در پیش دارند؛ «مهندسی ابری» و «معماری ابری». البته فارغ از انتخاب مسیر، هر دانش‌پذیر یک دوره‌ی مقدماتی از ادبیات پایه و تخصصی حوزه‌ی ابری را می‌گذراند که شامل ۲۵ ساعت آموزش و ۵۰ ساعت پروژه‌ی مرتبط است. بعد از گذراندن دوره‌ی مقدماتی، دانش‌پذیر دانش اولیه ابری را کسب می‌کند و می‌تواند مسیر تخصصی خودش را در ادامه انتخاب کند.

  مسیر معماری ابری یا Cloud Architect؛ در معماری ابری دانش‌پذیر پس از گذراندن ۸۰ ساعت دوره‌ی آموزشی و ۳۰۰ ساعت پروژه، توانایی طراحی و نگه‌داری معماری ابری را به دست ‌می‌آورد.

مسیر مهندسی ابری یا Cloud Engineer؛ در مهندسی ابری با گذراندن ۷۰ ساعت محتوای آموزشی و ۱۴۰ ساعت پروژه، دانش‌پذیر متخصص DevOps می‌شود که می‌تواند نرم افزارهای ابری را پیاده‌سازی و مراقبت کند.

برای ثبت‌نام در آروان آکادمی و بهره‌مندی از این دوره‌های آموزشی می‌توانید به صفحه‌ی آروان آکادمی بروید.

 

منبع: sharghdaily-929658

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو