سید کاظم حسینی ضمن یادآوری اینکه هدف از اجرای این طرح دستیابی به شعار هر دانشآموز یک امدادگر است، گفت: این مسابقات برای ارتقاء سطح آمادگی امدادی دانش آموزان در مواجهه با حوادث و بلایای طبیعی در روزهای سخت و با همکاری هلال احمر برگزار میشود.
او گفت: در این مسابقات، دانش آموزان از شهرستانهای قطب مربوطه پس از شرکت در امتحان کتبی، آزمونهای عملی شامل احیای قلبی-ریوی، ارزیابی، پانسمان و بانداژ، شکستگی و آتل بندی، اطفاء حریق، اسکان اضطراری، حمل مصدوم، پناهگیری و خروج ایمن را طی میکنند.
حسینی با اشاره به اینکه این مسابقات نوعی تربیت دانش آموزان برای خودامدادی - دگرامدادی و فعالیت اجتماعی محسوب میشود، خاطرنشان کرد: تیمهای برتر دختران و پسران به مسابقات کشوری المپیاد آماده دادرس اعزام میشوند.
وی گفت: طرح ملی دانش آموز آماده در روزهای سخت که به اختصار دادرس نامیده می شود یکی از طرح های آموزشی-مهارتی هلال احمر است که ویژه دانش آموزان پایه های هفتم تا نهم برگزار میشود.
رییس اداره تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس نیز گفت: به دلیل پهناور بودن استان و تسهیل شرایط حضور دانش آموزان در این المپیاد، محل برگزاری در چهار قطب شمال، جنوب، شرق و غرب پیشبینی شد.
فاطمه قاسمی افزود: با تقسیم بندی مناطق همجوار هر قطب، دانش آموزان و تیم های برتر هر منطقه به همراه سرپرست خود در این رقابت حضور یافتند.
او توضیح داد: دانش آموزان پس از گذراندن آموزش های طرح ملی دادرس در طول سال تحصیلی و پس از رقابت در مرحله منطقه ای هم اکنون، در قطب شمال به میزبانی مرودشت، قطب جنوب به میزبانی لارستان ، قطب شرق به میزبانی استهبان و قطب غرب به میزبانی سپیدان به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.
رییس اداره تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس گفت: این دوره از مسابقات از اول اردیبهشت ماه شروع و تا بیستم ادامه می یابد و در هر قطب یک روز به حضور دختران و یک روز به پسران اختصاص یافته است.
انتهای پیام