hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > ظرفیت انجام تست کرونا تا ۳ برابر قابل افزایش است

ظرفیت انجام تست کرونا تا ۳ برابر قابل افزایش است

رئیس انستیتو پاستور ایران با بیان اینکه تست‌‌های سرولوژی ارزش تشخیصی ندارند و فقط برخورد فرد با ویروس را نشان می‌‌دهند، گفت: ظرفیت انجام تست از روزانه ۱۵ هزار به ۳۰ تا ۴۵ هزار مورد قابل افزایش است.
 دکتر علیرضا بیگلری با بیان اینکه از سه آزمایشگاه تشخیص کووید19 در این مدت به بیش از 120 آزمایشگاه با ظرفیت انجام 15 هزار تست روزانه رسیدیم، گفت: همه این اقدامات با تکیه بر دانش بومی و در اوج تحریم‌‌های ناجوانمردانه صورت گرفت.
وی با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی عملکرد ایران را مناسب تلقی می‌‌کند، گفت: ظرفیت انجام تست از روزانه 15 هزار به 30 تا 45 هزار مورد قابل افزایش است. تمام کشورها یک هدف را دنبال می‌‌کنند و همه سعی می‌‌کنند زنجیره انتقال را کند کنند تا سیستم درمانی آن‌‌ها آسیب نبیند. ما سعی کردیم با توجه به ظرفیت داخلی خود تصمیم‌‌های منطقی بگیریم و نتیجه کارهای ما در مقایسه با دنیا را امروز شاهد هستید.
وی افزود: دو نوع تست داریم یکی تست‌‌های مولکولی و یکی سرولوژیک که مبتنی بر آنتی بادی هستند که آثار وجود ویروس را در بدن جستجو و اعلام می‌‌کنند که فردی گرفتار این بیماری شده است یا نه. سازمان‌‌ بهداشت جهانی به این نتیجه رسیده است که بهترین تست، تست مولکولی است که از روز اول از آن استفاده شد و پس از حصول اطمینان از پوشش بیمارستان‌‌ها سعی کردیم این تست را در اختیار افراد کم‌‌علامت یا بی علامت قرار دهیم که تست را سرپایی انجام دهیم و باعث شد با یک برنامه منسجم افراد علامتدار را پیدا کنیم و خانواده‌‌های آنان و افراد در تماس با مبتلایان را نیز تست کنیم.
وی ادامه داد: به دلیل کاهش موارد بدحال بستری، سیستم ارجاع کشور ابزار تشخیصی را در اختیار دارد. تست‌‌های سرولوژی نیز تولید شده است و می‌‌توانیم مطالعات سرولوژی را در کشور آغاز کنیم تا بدانیم چه تعداد از مردم در مناطق مختلف کشور، آلودگی یا تماس با افراد آلوده را داشته‌‌اند.
بیگلری خاطرنشان کرد: تست‌‌های سرولوژی ارزش تشخیصی ندارند و فقط برخورد فرد با ویروس را نشان می‌‌دهند. ممکن است تست آنتی بادی فردی مثبت باشد اما همچنان ناقل ویروس باشد. پیگیری‌‌ها نشان می‌‌دهد که 20 درصد افرادی که به صورت سرپایی تست می‌‌کنیم و یا افرادی که با افراد مثبت در تماس بوده‌‌اند، نتایج تست‌‌شان مثبت می‌‌شود.
وی ادامه داد: تست‌‌های سرولوژی در 6 مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند که نتایج آن‌‌ها منتشر خواهد شد. وزارت بهداشت تصمیم دارد که افراد جدیدی که تست می‌‌شوند را بتواند تحت تست سرولوژی نیز قرار دهد. از افرادی که علامتدارند و باید تست مولکولی بدهند نمونه‌‌گیری می‌‌شود تا تست سرولوژی نیز از آن‌‌ها گرفته شود و از تست سرولوژی برای مطالعات اپیدمیولوژیک استفاده می‌‌شود.
بیگلری با بیان اینکه هنوز نمی‌‌دانیم در مقابل ویروس کرونا آنتی بادی ساخته می‌‌شود یا خیر، تصریح کرد: در صورتی که آنتی بادی ساخته می‌‌شود واکسن نیز قابل ساخت خواهد بود ولی باید توجه داشت که هر کشوری باید به فکر ساختن واکسن برای خودش باشد زیرا هیچ شرکتی توان ساخت 7 میلیارد واکسن را برای جهان ندارد.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام