علی بختیاردر خصوص کاهش ۵۰ درصدی مصرف بنزین و مشکلات جایگاهداران، اظهار کرد: با توجه به اینکه بسیاری از کسب و کارها در پی شیوع ویروس کرونا دچار مشکل شدند و درآمدها کاهش پیدا کرد جایگاه داران بنزین هم طبیعتاً با کاهش فروش بنزین مواجه شدند و در ایام قبل و بعد از عید نوروز میزان مصرف بنزین کاهش چشمگیری پیدا کرد و بسیاری از مخازن کشور پر شد.
وی افزود: قبل از کرونا مصرف روزانه بنزین ۱۰۰ میلیون لیتر بود که هماکنون به ۳۰ میلیون لیتر در روز کاهش پیدا کرده است و در نتیجه جایگاه داران با کاهش درآمد مواجه شدند. با توجه به این مشکل باید نرخ کارمزد جایگاه داران افزایش پیدا کند و تصمیماتی که دولت برای کمک به کارگران گرفته باید این کمکها را به جایگاه داران سوخت هم تسری دهند تا جایگاه داران نیز بتوانند از مزایایی که برای سایر بخشهای تولید در نظر گرفته شده بهره ببرند.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: کارکنان جایگاههای سوخت نیز دچار مشکل شدهاند و با این تسهیلات پشتیبانی خوبی از این کارگران میشود تا بتوانند به سرِ کار خود برگردند و برای برگرداندن شرایط جایگاه داران به شرایط طبیعی لازم است که این پشتیبانیها عملیاتی شود.
بختیار گفت: برای مثال باید سوختِ جایگاه داران با تسهیلات مناسب تأمین شود و کارمزد جایگاه داران متناسب با کاهش درآمدی که داشتند افزایش یابد تا این درآمد به حالت طبیعی خود برگردد و جایگاه دار مجبور به اخراج کارگرانش نشود. با این تسهیلات خدماترسانی به مردم متوقف نمیشود و دخل و خرج جایگاه داران متناسب میشود.
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی انرژی، خاطرنشان کرد: البته از یک بُعد دیگر باید کاهش چشمگیر مصرف بنزین را به فال نیک بگیریم چرا که سفرهای برونشهری کاهش پیدا کرده است، سوخت هم به اندازه کافی ذخیره میشود و مردم هم کمتر در سطح شهر تردد میکنند.
بختیار: نرخِ کارمزد جایگاه داران سوخت افزایش یابد
عضو ناظرِ مجلس شورای اسلامی در شورای عالی انرژی گفت: با توجه به کاهش مصرف بنزین باید نرخ کارمزد جایگاه داران سوخت افزایش پیدا کند و تصمیماتی که دولت برای کمک به کارگران گرفته باید این کمکها را به جایگاه داران سوخت هم تسری دهند.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران