سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم همزمان با نخستین روز سال 1403 با حضور و حمایت نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور در مصلای امام خمینی (ره) تهران آغاز به کار کرد.
«می خوانمت» شعار سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم است که در قالب 25 بخش همچون کودک و نوجوان، حکمرانی قرآنی، مشاوره و پژوهش های قرآنی، جلسات خانگی، پوشش ایرانی و اسلامی برپا شده است و تا چهاردهم فروردین ادامه دارد.
همراه اول به عنوان حامی برگزاری این رویداد قرآنی، با دو سرویس دیجیتال «شاد» و «درسا» در نمایشگاه حاضر شده است.
درسا به شکل کاملا تخصصی به معرفی قرآنکده ای که از سال ۱۳۹۷ با رویکرد ارائه خدمات متنوع قرآنی در بستر جلسات برخط تأسیس شد و از سال ۱۴۰۲ تحت عنوان «قرآنکده مجازی حبّه» به فعالیت خود ادامه می دهد، می پردازد.
سیاست گذاری قرآنکده مجازی حبه بر این اساس است که با توجه به مزایای فراوان آموزشی و جلسات برخط، عدم محدودیت جغرافیایی، استفاده بهینه از زمان و انرژی، صرف هزینه کمتر، رهایی از دود و ترافیک، استفاده از امکانات متنوع فضای جلسات برخط، بهره مندی از عدالت آموزشی و… فعالیت های قرآنی را طراحی و اجرا کند تا بخشی از جامعه که امکان دسترسی به اساتید مجرب یا فرصت و امکان شرکت در جلسات حضوری را ندارند، به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند.
فعالیت های این قرآنکده در شش محور اصلی که شامل «سه محور به عنوان دوره های آموزشی مستمر» و «سه محور به عنوان فعالیت های موسمی» می شود، قابل توصیف است.
اکنون و همزمان با برگزاری نمایشگاه قرآن نیز سعی دارد با حضور مؤثر و فعال، فعالیت های خود را به اطلاع عموم قرآنیان و قرآن دوستان رسانده و از نزدیک با آنان تعامل و گفتگو کند.
بر اساس اعلام دست اندرکاران این نمایشگاه، 46 مؤسسه مردمی و 24 نهاد حاکمیتی در برگزاری این رویداد فعالیت دارند و همچنین در این دوره 160 ناشر، کتاب های قرآنی و دینی خود را در معرض دید علاقه مندان قرآنی قرار داده اند.
سی و یکمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در بخش بین الملل نیز نمایندگانی از 25 کشور دارد، تا ۱۴ فروردین 1403 در مصلی امام خمینی(ره) هر روز از ساعت 17:30 تا ۳۰ دقیقه بامداد پذیرای علاقه مندان به قرآن کریم است
منبع: sharghdaily-924083