hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > اخبار ویژه > توضیح بنیامین بهادری درباره مجوز اجرای آهنگ "بوی عیدی"

توضیح بنیامین بهادری درباره مجوز اجرای آهنگ "بوی عیدی"

بنیامین بهادری در جوابیه‌ای به یکی از گزارش‌های منتشر شده در خبرگزاری تسنیم، ادعا کرد که آهنگ «بوی عیدی» مجوزهای لازم را از دفتر موسیقی دارد.
در نیمه‌های فروردین 1399 بود که گزارشی درباره اجرای بنیامین بهادری در برنامه «دورهمی» منتشر کردیم. بهادری در این برنامه قطعه‌ی «بوی عیدی» یا همان «کودکانه» را خواند. این قطعه را بیشتر مردم ایران با آهنگی از اسفندیار منفردزاده، ترانه‌ای از شهیار قنبری و با صدای فرهاد مهراد شنیده‌اند.
اما مشکل از جایی شروع شد که بنیامین بهادری ترانه این آهنگ را تغییر داده بود و آن را با همان تغییرات اجرا کرد. این تغییرات با واکنش‌هایی از سوی ترانه‌سرا و آهنگساز این اثر همراه بود.
بررسی‌های خبرنگار تسنیم از مسئولان صدا و سیما نشان می‌داد که این آهنگ از مرکز موسیقی و سرود صدا و سیما مجوزی دریافت نکرده است. همچنین مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم درباره مجوز داشتن یا نداشتنِ آهنگی که بنیامین بهادری با تغییرات اجرا کرد، به خبرنگار تسنیم گفت: «تا جایی که همکاران جستجو کردند، تک آهنگ بوی عید بنیامین بهادری در سامانه مجوز تک آهنگ ثبت نشده است. البته‌ شروع مجوز تک آهنگ‌ها از سال 1395 بوده است.»
اکنون بنیامین بهادری در جوابیه‌ای که در اختیار خبرنگار تسنیم قرار داده، ادعا می‌کند که این آهنگ از دفتر موسیقی مجوزهای لازم را دریافت کرده است. بهادری در جوابیه‌اش نوشته است: «باید اعلام کنیم که مجوز تک قطعه و اجرای صحنه‌ای این اثر از سال 1389 از این دفتر صادر و در بیش از 50 کنسرت رسمی بنیامین بهادری در سراسر کشور با طی همه مراحل قانونی درآن دفتر اجرا شده است.»

بنیامین بهادری ,
تصویر بالا را بنیامین بهادری در اختیار خبرنگار تسنیم قرار داده است. این تصویر نشان می‌دهد که قطعه «بوی عیدی» در کنسرت‌های بهادری مجوز اجرا گرفته است.
البته بنیامین بهادری در این جوابیه هرگز به این نکته اشاره نکرده که آیا از آهنگسازِ این اثر اجازه‌ی لازم برای استفاده از اثرش را داشته است یا خیر.
بنیامین هرگز به این نکته هم اشاره نکرده که آیا رضایت ترانه‌سرای این آهنگ را برای دستکاری در ترانه‌اش داشته است یا خیر.
اگر ادعای بنیامین بهادری درست باشد باید از مدیران کل دفتر موسیقی در سال‌های گذشته پرسید که چرا به چنین قطعه‌ای که آهنگش متعلق به شخص دیگری است، مجوز داده‌اند؟
پرسش دیگر را باید با اعضای شورای شعر دفتر موسیقی در سال‌های گذشته مطرح کرد که آیا می‌توان به ترانه‌ای که دستکاری شده‌ی ترانه‌ای دیگر است مجوز اجرا داد؟
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو