فرادید| این خانه که میان علفزارهای وحشی کنار جنگل قرار دارد و مساحت آن ۶۵ متر مربع است، در اصل یک آلونک بتنی برای نگهداری خوکها بوده است. این ساختمان حالا با مصالحی تغییر شکل داده که با گذشت زمان بیشتر و بیشتر با مناظر اطراف سازگار میشوند.
به گزارش فرادید، این مصالح شامل دیوارهای ضخیم گچی، ستونهای چوبی و سقفی از چوب کاج اروپایی میشود که استودیوی معماری هاچ دیزاین، مدل آن را از معماری محلی منطقه الگوبرداری کرده است.
در این پروژه استفاده از مصالح ساده و طبیعی و همچنین وسایل سفارشی داخل، از جمله مبلمان دستساز، سرامیک، ظروف آشپزخانه و حبابهای چراغ در اولویت قرار گرفته است.
کرگ هاچینسون، بنیانگذار استودیوی هاچ دیزاین گفته است: «بهجای تکرار ساختمانهای اطراف، ما این خانه را به شکل تفسیری معاصر از زبان محلی طراحی کردیم. این طراحی به سبک معماری محلی ادای احترام میکند و از کلبههای روستایی در نواحی اطراف الهام گرفته که سقفهای سنگین، دودکشهای برجسته و دیوارههای کاهگلی بین ساختارهای چوبی متمایز دارند.»
این خانه که در یک طبقه سازماندهی شده، یک فضای باز واحد است با یک اتاق خواب و اتاق کار در جنوب شرقی که با یک شومینه بتنی مرکزی و دودکش از فضای نشیمن، غذاخوری و آشپزخانه در شمال غربی جدا شده است.
امتداد لبه جنوبی خانه با دیوارهای گچی محصور شده است، در حالی که ضلع شمالی با درهای کشویی و لعابدار تمام قد پوشیده شده است. این درها که با دیرکهای چوبی ضخیم قاب شدهاند، خانه را رو به یک چشمانداز باز و بسیار زیبا میگشایند.
«ما یک فضای بهم پیوسته واحد طراحی کردیم تا از هر موقعیت و نقطهای در ساختمان که باشیم، یک نمای قابشده از تپهها و مناظر خیرهکننده اطراف را ببینیم.»
در اتاق خواب، یک حمام با نورگیر سقفی و یک وان فرورفته در زمین رو به چشمانداز وجود دارد. موقعیت این اتاق، پشت اتاق نشیمن است و بین این دو فضا، شکافی از زیر قفسه کتاب وجود دارد.
«قابهای دودکش زاویهدار بتنی با دهانههایی در دو طرف و در سطوح پایین و بالا، بین قسمتهای نشیمن و اتاق خواب به چشم میخورد.»
«ما هر فضای ممکن را به حداکثر رساندیم، حتی پنجرهها و درها را روی لبه بیرونی دیوارها قرار دادیم، دیوارهای داخلی را بزرگتر و محیطها را تاقچهدار کردیم.»
برای آشپزخانه، بر خلاف کف چوبی فضای نشیمن، بهطور یکپارچه از کاشی استفاده شد. فضای آشپزخانه نیز با یک نورگیر بزرگ سقفی روشن میشود.
مترجم: زهرا ذوالقدر
منبع: faradeed-179545