hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > ارزانی کوروش کمپانی بی‌حکمت نبود

ارزانی کوروش کمپانی بی‌حکمت نبود

«کوروش کمپانی» نامی است که این روزها چه در فضای مجازی، چه در روزنامه‌ها حتی مکالمات روزمره آن را زیاد شنیده‌ایم.

به گزارش شبکه شرق، گرچه فعالیت کوروش کمپانی شباهت‌هایی با پرونده‌های سابق کلاهبرداری در ایران داشت اما برای نهادهای نظارتی نگران‌کننده و سوال‌برانگیز نبود و باز هم کوتاهی‌ها یک پرونده عجیب دیگر را رقم زد.

«کوروش کمپانی» نامی است که این روزها چه در فضای مجازی، چه در روزنامه‌ها حتی مکالمات روزمره آن را زیاد شنیده‌ایم؛ شرکتی که ادعا کرد می‌تواند با حذف واسطه‌ها، تلفن همراه آیفون را که در سایت اصلی «اپل» ۹۰۰ دلار است به قیمت ۴۰۰ دلار (حدود ۲۰ میلیون تومان) در مدت ۴۵ روز به ایران بیاورد و به دست مشتریان خود برساند؛ اما وعده‌هایش سر خرمن از آب درآمد و از مردم کلاهبرداری کرد.

این شرکت کار خود را از تبلیغات گسترده توسط چهره‌های مشهور و محبوب مانند «هادی ساعی»، «هادی چوپان» و «محسن ابراهیم زاده» و… شروع کرد. ابتدا با تحویل چند تلفن همراه به مشتریان، رضایت و اعتماد مردم را جلب کرد؛ اعتمادی که به روایت یک کاربر مجازی باعث شد یک نفر کل زندگی خود را بفروشد و ۹۳ موبایل آیفون از کوروش کمپانی بخرد؛ به امید آنکه کسب و کاری راه بیندازد.

جالب است مالک این شرکت «امیرحسین شریفیان» پنج ماه قبل از اینکه شکایتی ثبت شود و این رسوایی به بار آید از کشور به شکل غیرقانونی خارج شده و به ترکیه رفته است. اگر برایتان سوال است چرا غیر قانونی، باید اشاره کرد که این فرد یک سرباز فراری بوده و نمی‌توانسته از راه قانونی از کشور خارج شود. اما سوال مهم‌تر آن است که چگونه یک سرباز فراری توانسته شرکتی برای خود ثبت کند؟

بسیاری از مال‌باختگان، مقصر اصلی این کلاهبرداری را سلبریتی‌های می‌دانند که تبلیغات وسیعی برای این شرکت داشته‌اند؛ کسانی که مردم به اعتبار حرف آنها از این کمپانی خرید کرده‌اند. این در حالی است که گروهی معتقدند خریداران نباید به حرف سلبریتی‌ها اعتماد می‌کردند چرا که آنها برای تبلیغات، مدارک و اسناد شرکت‌ها را بررسی نمی‌کنند.

با همه اینها کسانی که در این ماجرا از آنها کلاهبرداری شده در برگه شکواییه، نام افراد معروفی که این کمپانی را تبلیغ کرده بودند مانند «اکبر عبدی» و «حسن ریوندی» و … را نوشته و از آنها شکایت کرده‌اند. سخنگوی قوه قضائیه نیز اعلام کرده است: «تا کنون بیش از ۱۵۰۰ نفر شکایت کرده‌اند و چهره‌های مطرح هنری، ورزشی که برای این شرکت تبلیغ کرده‌اند باید مبلغی که دریافت کرده را به صندوق دولت بازگردانند.»

بر اساس گزارش رسانه‌ها، کلاهبرداری کوروش کمپانی بزرگ‌تر از گران‌ترین خودروی جهان است. کوروش کمپانی حدود ۳۵ میلیون دلار یا ۲ هزار میلیارد تومان به جیب زده در حالی که چیزی معادل قیمت «رولزرویس بوت تیل» است. با این حال، شریفیان مالک این شرکت معتقد است تنها ۱۳۰ الی ۱۵۰ میلیارد تومان به مردم ایران بدهکار است نه بیشتر.

حاشیه‌های این شرکت به همین جا ختم نمی‌شود و «وزارت صمت» اعلام کرد که کوروش کمپانی مجوزی از وزارت صمت نداشته است. سازمان ثبت اسناد نیز گفت: «نام کوروش کمپانی جعلی است و این نام توسط خود فرد جعل شده است.» خلا نظارتی باعث شده کسی با این اسم جعلی برخورد نکند، حتی تبلیغات گسترده آن نیز که با پرونده‌های سابق کلاهبرداری در ایران مشابهت‌هایی دارد برای نهادهای نظارتی نگران‌کننده و سوال برانگیز نبوده است.

در نهایت پس از تمام جنجال و حاشیه‌ها، یک منبع آگاه درباره این پرونده گفته است: «این پرونده از سوی مقامات قضایی به پلیس ارائه شده و اکنون در دست پلیس بین‌الملل است که پس از سیر مراحل این پرونده به زودی به اینترپل صادر خواهد شد. پس از تایید اینترپل اعلان قرمز در مورد مالک متواری کمپانی برای کشورهای مختلف انجام و برای استرداد وی به کشور اقدام خواهد شد.»

منبع: sharghdaily-920398

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام