hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > آیا گذاشتن کفش در راهروی آپارتمان‌ها ممنوع است؟

آیا گذاشتن کفش در راهروی آپارتمان‌ها ممنوع است؟

به موجب ماده ۴۷ قانون تملک آپارتمان‌ها قرار دادن اشیای اضافی، گذاردن میز و صندلی و هر نوع اشیاء دیگر و همچنین نگاهداری حیوانات در قسمت‌های مشترک ساختمان ممنوع است.
امروزه اکثر مردم به دلیل زیاد بودن جمعیت و کم بودن فضا و ارزان‌تر بودن آپارتمان ها، به آپارتمان نشینی روی آورده اند. ولی این یک واقعیت است که هنوز هم فرهنگ آپارتمان نشینی در میان مردم ما به خوبی جا نیفتاده و خیلی‌ها از قوانین آپارتمان نشینی یا مطلع نیستند و یا در عین با خبر بودن ترجیح می‌دهند این قوانین را نادیده بگیرند.
 
خیلی‌ها همان ذهنیتی که در مورد خانه‌های مستقل و حیاط دارشان داشتند را در مورد آپارتمان هم دارند و با همان ذهنیت زندگی سنتی در خانه‌های حیاط دار، وارد زندگی در آپارتمانی شدند؛ بنابراین وقتی به زندگی در آپارتمان روی می‌آورند برای خود و دیگران مشکلاتی مانند سلب آسایش مردم با بلند صحبت کردن، زیاد کردن صدای رادیو و تلویزیون یا گذاشتن کفش‌ها مقابل پاگرد پله ها، حمل زباله بدون سطل در حالی که شیرابه‌های آن روی پله‌ها می‌ریزد، برگزاری مهمانی‌های پر سر و صدا و… ایجاد می‌کنند و این کار‌ها را عادی می‌دانند.
 
برای زندگی آپارتمان نشینی، لازم است فرهنگ زندگی در این مکان‌ها را ارتقا دهیم عدم توجه به فرهنگ آپارتمان نشینی سبب مخدوش شدن حقوق همسایگی و بروز مشکلات متعدد و مشاجراتی ما بین ساکنان یک مجتمع می‌شود.

آپارتمان‌ها از آنجایی که دارای قسمت‌های مشاع هستند قوانین و مقررات خاصی دارند و به همین منظور قانون تملک آپارتمان‌ها به وجود آمده ست. اما یکی از سوالاتی که در آپارتمان نشینی پرسیده می‌شود این است که آیا گذاشتن کفش جلوی در آپارتمان و در راهرو ممنوع است؟ برای پاسخ به این سوال لازم است ابتدا مشاعات ساختمان را بشناسیم.


مشاعات ساختمان

به موجب ماده ۲ قانون تملک آپارتمان‌ها قسمت‌های مشترک مذکور در این قانون عبارت از قسمت‌هایی از ساختمان است که حق استفاده از آن منحصر به یک یا چند آپارتمان یا محل پیشه مخصوص نبوده و به کلیه مالکین به نسبت قسمت اختصاصی آن‌ها تعلق می‌گیرد. به طور کلی قسمت‌هایی که برای استفاده اختصاصی تشخیص داده نشده است یا در اسناد مالکیت ملک اختصاصی یک یا چند نفر از مالکین تلقی نشده از قسمت‌های مشترک محسوب می‌شود مگر آن که تعلق آن به قسمت معینی بر طبق عرف و عادت محل مورد تردید نباشد.

به موجب تبصره ماده ۳ آیین نامه قانون تملک آپارتمان‌ها گذاشتن کفش جلوی در آپارتمان ممنوع است؛ زیرا زیبایی و نظم ساختمان را بر هم می‌زند. علاوه بر این، ممکن است در مواقعی کفش‌ها توسط مهمان‌ها یا افرادی خارج از آپارتمان به سرقت رود، و این امر موجب تنش و اختلاف بین اهالی ساختمان شود.

علاوه بر این به موجب ماده ۴۷ قانون تملک آپارتمان‌ها قرار دادن اشیای اضافی، گذاردن میز و صندلی و هر نوع اشیاء دیگر و همچنین نگاهداری حیوانات در قسمت‌های مشترک ساختمان و پارکینگ اختصاصی و همچنین نگهداری سگ، گربه، مرغ و خروس کلاً در تمامی قسمت‌های ساختمان (حتی در آپارتمان) ممنوع است. به موجب ماده ۴۸ قانون مذکور گذاشتن کفش، دمپایی و جا کفشی در پشت درب آپارتمان و در محوطه راهرو‌ها ممنوع است.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام