مصطفی رئیسی، با یادآوری اینکه، تامین برق مطمئن و پایدار به عنوان یکی از اولویتها با شناسایی و رفع کانونهای خطرآفرین، اصلاح و تعویض تجهیزات فرسوده و معیوب، جابهجایی پایههای واقع در معابر عمومی و ... دنبال شده است، گفت: برای ارتقاء ضریب ایمنی شبکه توزیع برق شیراز، تدابیر راهبردی اندیشیده و اجرایی شده است.
رئیسی با اشاره به پیشبینی 370 میلیارد ریال اعتبار برای پایداری و ایمنسازی شبکه در سال 1402، خاطرنشان کرد: در راستای ایمنسازی و پایداری شبکه، امسال بالغ بر3200 کانون خطرآفرین مشخص و ایمنسازی و رفع مخاطره با صرف 240 میلیارد ریال اعتبار انجام شده است.
این مقام مسئول افزود: اصلاح و تعویض تجهیزات فرسوده، جابه جایی زیرساختهایی نظیر پست و پایههای شبکه به همراه ایمن سازی تابلوها و تجهیزاتی که در دسترس مردم قرار دارد، از عمده ترین اقدامات اجرا شده در این زمینه بوده است.
وی با بیان اینکه فرآیند ایمن سازی به صورت مداوم و همیشگی در جریان است، افزود: با توجه به اجرای پروژههای عمرانی و توسعهای توسط سازمانها و ادارات مختلف نظیر احداث و تعریض معابر و....، عملیات جابه جایی تاسیسات شبکه ضروری است.
رئیسی با بیان اینکه یکی از مهمترین عوامل خطرآفرین، رعایت نشدن حریم قانونی شبکههای برق است، گفت: طی 10 ماهه امسال، با تلاش حریمبانان توزیع شیراز، بالغ بر 109 نقطه از شبکه شهری و روستایی که حریم رعایت نشده بود شناسایی و آزادسازی حریم قانونی انجام شده است.
مدیر دفتر HSE شرکت توزیع برق شیراز پیامدهای استفاده غیر قانونی و غیر مجاز از انرژی برق و سرقت تجهیزات شبکه برق و روشنایی معابر را مرگبار توصیف و اضافه کرد: متاسفانه قانون شکنی سارقان منجر به بروز مخاطرات جانی برای آنان شده است.
رئیسی با بیان اینکه یکی از نقاط مد نظر برای ایمنسازی شبکه برق، بافتهای تاریخی و فرسوده است، خاطرنشان کرد: توزیع برق شیراز به عنوان یکی از اعضای ستادبازآفرینی پایدار شهری، اقدامات ویژهای برای توسعه، ارتقاء و ایمنسازی تجهیزات در بافت تاریخی و فرسوده شیراز در دستور کار قرار داده است.
او از اجرایی شدن طرحی برای ایمن سازی معابر پرتردد در محدوده 10 شهرستان تحت مدیریت توزیع برق شیراز خبر داد و گفت: اقدامات اساسی در زمینه توسعه و بازسازی شبکه با هدف افزایش ضریب ایمنی در این محدوده اجرایی شده است.
مدیر دفتر ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت توزیع برق شیراز با بیان اینکه توسعه شبکه روشنایی با هدف ارتقاء شاخصهای ایمنی و امنیت شهروندان اجرایی میشود، گفت: برای جلوگیری از هرگونه مخاطرهای، ایمنسازی شبکه در مسیرهای پرتردد شروع و بخش زیادی اجرا شده است.
رئیسی اعتبارات مقاوم سازی شبکه برای امسال را 370 میلیارد ریال اعلام و خاطرنشان کرد: تاکنون 240 میلیارد ریال اعتبار صرف مقاومسازی شده است.
او با بیان اینکه با توجه به فرآیند خدمترسانی، توزیع برق شیراز به عنوان یک شرکت دوستدار محیطزیست مشخص شده است، افزود: قطعا با تقویت حس مسئولیت اجتماعی بین گروههای مختلف شهروندان، میتوان گامهای استوارتری در زمینه صرفهجویی و ایمنی انرژی، برداشت.
رئیسی خاطرنشان کرد: شرکت توزیع نیروی برق شیراز با توجه به اهمیت مولفههای زیست محیطی، در همه امور نگاه درآمدزایی ندارد، برمبنای این رویکرد لامپهای معیوب، فرسوده و پرمصرف جمعآوری شده از شبکه روشنایی معابر را به صورت رایگان در اختیار شرکتهای مورد تایید سازمان محیط زیست قرار میدهد تا به شکل ایمن و استاندارد، امحاء شود.
انتهای پیام