hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > دلایل اصلی آلودگی هوا از نظر رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس

دلایل اصلی آلودگی هوا از نظر رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس علت اصلی آلودگی هوا را مصرف زیاد سوخت و کیفیت پایین آن دانست.

 

به گزارش شبکه شرق، سمیه رفیعی در گفت و گویی با اشاره به آلودگی هوا در کلانشهرها گفت: علت اصلی آلودگی هوا در ایران و سایر کشورهای دنیا میزان مصرف سوخت است؛ در این بین متاسفانه مصرف سوخت در کشور ما خیلی زیاد است؛ به طوری که ایران در زمره کشورهای پرمصرف محسوب می شود. شاید علت آن هم به برخورداری از منابع انرژی فسیلی بر می گردد.

وی ادامه داد: در این بین در شرایط مصرف زیاد سوخت، اگر کیفیت سوخت مصرفی اعم از خودرو، صنایع و نیروگاه پایین باشد در افزایش آلودگی هوا تاثیرگذار خواهد بود.

این عضو کمیسیون کشاورزی محلس یادآور شد: در چند سال اخیر آلاینده شاخصی در آلودگی هوا داریم که آن، ذرات پی‌ام ۲/۵ است؛ بخش هایی از منبع ذرات پی‌ام ۲/۵ طبیعی است که وارد کشور شده و بخش‌هایی از این منبع  نیز به سایر حوزه‌ها برمی‌گردد.

رفیعی ادامه داد: باید فکری برای این موارد شود و مدیریت هماهنگ و منسجم صورت گیرد لذا اگر اقدامات برای مقابله با آلودگی هوا منسجم نباشد قطعا محکوم به شکست خواهد شد.

رییس فراکسیون محیط زیست درباره میزان تاثیر مازوت سوزی در آلودگی هوا گفت: در این باره باید بررسی کرد که سهم مازوت سوزی در شهرهای مختلف چقدر بوده و به تبع آن به چه میزان در آلودگی هوا اثرگذار است؛ به عبارت دیگر وقتی صحبت از آلودگی هوا در شهری می شود باید آن را براساس شاخص های آلودگی آن شهر بررسی کرد.

رفیعی در جمع بندی گفت: علت اصلی آلودگی هوا مصرف زیاد سوخت و کیفیت پایین آن است که علت آن هم به مصرف بالای سوخت در منابع ثابت و متحرک شخصی و عمومی بر می گردد؛ از آنجا که مصرف سوخت خیلی زیاد است، میزان سوخت در نظر گرفته شده برای خودروها کافی نیست؛ از طرف دیگر خودروهای فرسوده در ناوگان حمل و نقل با مصرف زیاد هم وجود دارد لذا برای تامین سوخت، کیفیت سوخت را کاهش می دهند.

 

منبع: sharghdaily-916387

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام