به گزارش اکوایران؛ نمایندگان مجلس سقف معافیت مالیاتی و نرخ مالیات بر مجموع درآمد حقوق کارکنان دولتی و غیردولتی را تعیین کردند.

نمایندگان در نشست علنی نوبت دوم امروز سه‌شنبه 3 بهمن مجلس، در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال 1403 کل کشور، با بند (ث) تبصره (15) ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

براساس اعلام خبرگزاری خانه ملت، در بند (ث) تبصره (15) ماده واحده آمده است؛ در سال 1403، سقف معافیت مالیاتی و نرخ مالیات بر مجموع درآمد حقوق کارکنان دولتی و غیردولتی که تحت عناوینی از قبیل حقوق و مزایا، مقرری یا مزد، حق شغل، حق شاغل، فوق‌العاده‌ها، اضافه‌کار، ‌حق‌الزحمه، حق مشاوره، حق حضور در جلسات، پاداش، حق‌التدریس، حق‌التحقیق، حق پژوهش و کارانه اعم از مستمر یا غیرمستمر که ‌‌به‌صورت نقدی و غیرنقدی‌، از یک یا چند منبع، در بخش دولتی و یا ‌غیر‌دولتی تحصیل می‌نمایند، چه از کارفرمای اصلی و یا غیراصلی (موضوع تبصره (1) ماده (8) قانون مالیات‌های مستقیم) باشد، به‌شرح زیر است:

ردیف یک: سقف معافیت مالیاتی سالانه موضوع ماده (84) «قانون اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» مصوب سال 1394 در سال 1403 مبلغ یک‌ میلیارد و 440 میلیون (1،440،000،000) ریال تعیین می‌شود.

ضمنا مالیات قراردادهای پژوهشی کماکان مشمول حکم تبصره (2) ماده 86 قانون اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم مصوب 1396 باشد.

این تصمیم در حالی امروز گرفته شد که هفته گذشته نیز جبار کوچکی نژاد، نماینده رشت و عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ درباره افزایش حقوق‌ها گفته بود که حقوق کارمندان را ما ۲۰ درصد افزایش دادیم و به نوعی حقوق‌شان را فیکس کردیم. برای مالیات‌ حقوق نیز بنا شد کمتر از ۱۲ میلیون تومان مالیات پرداخت نکنند، حداقل حقوق را به ۱۰ میلیون تومان در تمام بخش‌های اجتماعی رساندیم و این به همان نسبت سقف حقوق ۷ برابر می‌شود و به ۷۰ میلیون تومان می‌رسد که این حداکثر حقوقی است که یک فرد می‌تواند دریافت کند. مالیات‌ها را به صورت شناور دیدیم برای افرادی که تقریبا ۴۰ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند.