hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ورزشی > چه کسی گفت: ورزشکاران کرونا نمی‌گیرند؟

چه کسی گفت: ورزشکاران کرونا نمی‌گیرند؟

جدیدترین چهره‌ای که هم جوان است و هم ورزش کرده، ولی به کرونا مبتلا شده، محمد پروین، پسر علی پروین است. بعد از انتشار این خبر بود که علی پروین در فضای مجازی گفت که پسرش در بیمارستان بستری است و خوشبختانه حالش خوب است. محمد پروین هم روز گذشته از بیمارستان مرخص شده و حالا باید دوران قرنطینه‌اش را سپری کند.
هنوز به طور رسمی خبر شیوع ویروس کرونا در ایران منتشر نشده بود؛ فضای مجازی، اما خبر می‌داد که چندین مورد مشکوک به کرونا در نقاط مختلف دیده شده، ولی این اخبار هربار به صورت عمده از صداوسیما رد و تکذیب می‌شد و مسئولان می‌گفتند با وجود شیوع گسترده این ویروس در کشور چین، هنوز هیچ نمونه‌ای از ابتلا به این ویروس در کشور دیده نشده است.
 هم‌زمان با چنین تکذیب‌هایی، راهکار‌هایی هم برای مقابله با این ویروس به تصویر کشیده می‌شد و درصد ابتلای آن را بسیار پایین جلوه می‌دادند. از دیگر نکاتی که زیاد برجسته می‌شد این بود که جوانان، به‌ویژ‌ه آن‌هایی که ورزش می‌کنند و مراقب سلامتی جسمشان هستند نباید نگران باشند، چون این ویروس غالبا افراد مسن را درگیر می‌کند.
در گیرودار همین اخبار و تکذیبیه‌ها، اما خبری فضای ورزشی را به‌هم ریخت: مرگ الهام شیخی، فوتسالیست نیمه‌حرفه‌ای قمی. الهام شیخی، جوان ۲۳ ساله قمی اوایل اسفند فوت شد. اگرچه تلاش زیادی شد تا عنوان شود مرگ او به دلیل ویروس کرونا نبوده، ولی بعد‌ها در گزارشی که «شرق» نوشت مشخص شد او از چند هفته قبل به دلیل ابتلا به نوعی بیماری ویروسی که ریه‌هایش را درگیر کرده در بیمارستان بستری شده است.
سپس از آنجایی که پزشکان نتوانسته بودند دلیل بیماری‌اش را تشخیص دهند، فوت می‌کند.
با مسجل‌شدن مرگ الهام شیخی دو نکته‌ای که از همان ابتدا سعی در تکذیبش داشتند در هم شکست: اول اینکه هم جوانان مبتلا به چنین ویروسی می‌شوند و دوم اینکه ارتباطی به ورزشکاربودن و نبودن ندارد!
کرونا که از قم شروع شد و دیگر، مسئولان به طور رسمی ورودش به ایران را پذیرا شدند، خیلی سریع خبر ابتلای دو ملی‌پوش سابق کاراته که هر دو در قم بودند هم منتشر شد: مجید عبدالحسینی، ملی‌پوش سابق کاراته ایران و دارنده مدال طلای آسیا که سابقه سرمربی‌گری تیم ملی را هم در کارنامه داشت و مهدی عموزاده، اولین طلایی کاراته کشورمان در رقابت‌های جهانی.
ابتلای این دو پیش‌کسوت در کنار چندین نفر از پیش‌کسوتان ورزشی هم حتی باعث نشد تا مسئولان از ایده اولیه‌شان برگردند؛ فدراسیون پزشکی ورزشی با صدور بیانیه‌ای خیلی سریع دست‌به‌کار شد و عنوان کرد که هیچ ورزشکار حرفه‌ای‌ای مبتلا به کرونا نشده است.
چیزی از انتشار این خبر نگذشته بود که ابتلای احسان حدادی، مدال‌آور ایران در بازی‌های المپیک و یکی از سرشناس‌ترین چهره‌های ورزش ایران، فضای رسانه‌ای را شوک‌زده کرد. او که هشتم فروردین‌ماه خبر ابتلایش به این ویروس در رسانه‌ها اعلام شد، پس از حدود ۱۱ روز مبارزه با کرونا از بهبودی حالش خبر داد و تأکید کرد که این ویروس شوخی‌بردار نیست.
شاید در ایران از همان روز به بعد بود که هم دیگر ورزشکاران و البته مسئولان ورزش خیلی جدی‌تر مراقب سلامتی‌شان بودند و دیگر هم اظهارنظر‌هایی مبنی‌بر اینکه جوانان و ورزشکاران مبتلا به ویروس کرونا نمی‌شوند منتشر نشد. ضمن اینکه در این بین خبر تلخی هم منتشر شد که مربوط به درگذشت مسعود پژو بعد از ابتلا به ویروس کرونا بود؛ پژو که سال‌ها عضو تیم ملی تیروکمان ایران بود، به بیماری کرونا مبتلا شد و در جنگ نابرابر با این ویروس منحوس سرانجام تسلیم شد و دار فانی را وداع گفت. اگر مرگ مسعود در کنار مرگ الهام شیخی قرار گیرد، تا به اینجا در بین ورزشکاران نیمه‌مطرح ایرانی دو نفر بعد از ابتلا به این ویروس جان خودشان را از دست داده‌اند.
فوتبالی‌ها هم بی‌نصیب نمانده‌اند
اگرچه با شیوع گسترده این ویروس، فوتبال در ایران مثل سایر رشته‌های ورزشی تعطیل و تمرینات هم برچیده شد، ولی هنوز خبر‌هایی مبنی‌بر اینکه فوتبالیست‌ها کرونا را کمتر جدی می‌گیرند و تمایل به تمرین مشترک با هم‌تیمی‌هایشان دارند منتشر می‌شود. البته شاید بعد از ابتلای چندین مدیر و پزشک، آن‌ها هم تا حدودی حساب کار دستشان آمده باشد. در بین چهره‌های مطرح فوتبالی که به کرونا مبتلا شدند باید به علی فتح‌الله‌زاده اشاره کرد؛ مردی که گفته بود ویروس کرونا جرئت ندارد به سراغش بیاید، خیلی زود خبر بستری‌شدنش به دلیل ابتلا به کرونا منتشر شد. او البته تهدید کرد از آن‌هایی که چنین خبری را منتشر کرده‌اند شکایت می‌کند، ولی پس از بهبودی نسبی خبر از شکست‌دادن کرونا داد!
فتح‌الله‌زاده که اصرار زیادی داشت کرونایش را یک آنفلوانزای شدید جا بزند، به دلیل ابتلا به این بیماری از فرصت نهایت استفاده را کرد و قید مدیرعاملی در باشگاه استقلال را هم که بدهی‌های سنگینی داشت، زد. به غیر از فتح‌الله‌زاده، دیگر مدیر ورزشی‌ای که با کرونا سرشاخ شد، اسماعیل خلیل‌زاده بود. او هم که عضو هیئت‌رئیسه باشگاه استقلال بود، بعد از ابتلای همسرش به ویروس کرونا و بستری‌شدن در بیمارستان، خودش هم مبتلا شد و کارش به بستری کشید. اگرچه حال همسرش هرگز خوب نشد و فوت کرد، ولی خود خلیل‌زاده توان جنگیدن با این ویروس را پیدا کرد و بعد از رهایی دوران قرنطینه را سپری کرد.
از دیگر چهره‌های ورزشی مشهور که البته فوتبالیست نبودند، ولی با فوتبالیست‌ها سروکله می‌زدند و به ویروس کرونا مبتلا شدند، دکتر ستوده، پزشک باشگاه استقلال بود. کاوه ستوده با حال بد راهی بیمارستان می‌شود و چندروزی هم تا بهبود درمانش بستری می‌شود. او بعد از مرخص‌شدن از بیمارستان و راهی قرنطینه‌شدن از تجربه بسیار سختی گفت که در طول دوران ابتلا به قرنطینه نصیبش شده است.
پندار توفیقی و صادق درودگر هم دو نفر دیگر از مدیران ورزشی فوتبال بودند که خبر ابتلایشان به ویروس کرونا منتشر شد.
بااین‌حال شاید دو چهره جدید در بین فوتبالی‌ها کمی خبر را مهم‌تر جلوه دهد؛ اولی میثم بائو، بازیکن سابق تیم‌های پرسپولیس و استقلال است که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری شد. او در شرایطی که حال چندان مساعدی نداشت، خبر از درمانش در بیمارستان داد و خیلی جدی خواست که چنین ویروسی دست‌کم گرفته نشود. میثم، اما چند روز بعد از بیمارستان مرخص و راهی خانه شد تا در قرنطینه، دوران پساابتلایش را بگذراند.
جدیدترین چهره‌ای که هم جوان است و هم ورزش کرده، ولی به کرونا مبتلا شده، محمد پروین، پسر علی پروین است. بعد از انتشار این خبر بود که علی پروین در فضای مجازی گفت که پسرش در بیمارستان بستری است و خوشبختانه حالش خوب است. محمد پروین هم روز گذشته از بیمارستان مرخص شده و حالا باید دوران قرنطینه‌اش را سپری کند.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو