محمد علیاکبری در خصوص میزان مصرف برق اصفهان در پی شیوع کرونا، اظهار کرد: با توجه به تعطیل، نیمه تعطیل و فعال شدن برخی مشاغل و صنایع اصفهان در اسفند ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل، شاهد رشدِ کاهشی مصرف برق بودیم.
وی با بیان اینکه در بازه زمانی اسفند 98 تا فروردین امسال شاهد افزایش ۵ تا ۷ درصدی مصرف برق در اصفهان بودیم، افزود: در اسفند سال گذشته میزان مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال قبل تنها ۲ درصد افزایش یافت که این رقم کمتر از ماه های قبل آن بود.
سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان توضیح داد: میزان مصرف برق در اسفند ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته، اما نسبت به ماه های قبل خود با کاهش مصرف مواجه بود در حالیکه پیش بینی می شد به واسطه روزهای پایانی سال و خریدهای نوروزی مردم، حدود ۸ درصد افزایش مصرف داشته باشیم، اما به واسطه تعطیلی مشاغل، ادارات و در خانه ماندن افراد، افزایش مصرف تنها ۲ درصد بود.
وی یادآور شد: البته ۱۳ فروردین امسال نسبت به فروردین ۱۳۹۸ به دلیل ماندن افراد در خانه و نرفتن آنها به سیزده به در، شاهد رشد مصرف برق بخش خانگی بودیم.
علی اکبری در ادامه در خصوص وضعیت بازدید از کنتورهای برق و صدور قبوض آن در شرایط حاضر به دلیل شیوع کرونا، اظهار کرد: در حوزه برق با دو روش برخورد می شود، از یک سو قرائت کنتور توسط خود مشترکان انجام می شود و از سوی دیگر با وجود شیوع کرونا، ماموران قرائت کنتور با تمام تدابیر بهداشتی و ایمنی توسط پزشک معتمد شرکت، به برای ثبت شماره کنتور به منازل مراجعه می کنند کما اینکه آنها برخوردی با ساکنان ندارند.
وی با اشاره به روش های خوداظهاری کنتور برق در اصفهان، گفت: افراد می توانند شماره کنتور برق را قرائت کرده و براساس فرمت مشخص بر روی سایت اینترنتی شرکت توزیع برق اصفهان و یا تماس با شماره ۳۸۱۲۱ و یا ارسال پیامک به شرکت می توانند با خوداظهاری عدد کنتور برق خود را اعلام کنند.
سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان در خصوص شرایط تولید برق در کشور و استان به دنبال کاهش بارش ها و پیش بینی تداوم ویروس کرونا در ماه های تیر و خرداد، اظهار کرد: نمی توان بر روی الگوی مصرفی مردم بعد از کرونا پیش بینی درستی انجام داد، چراکه بسته به نوع مصرف در برخی استان ها با کاهش و در برخی با افزایش مصرف برق مواجه هستیم.
وی اضافه کرد: البته کاهش بارش ها و به دنبال آن کاهش ذخایر سد بر بخشی از برق تولیدی کشور اثرگذار خواهد بود.
علی اکبری با بیان اینکه در پیک مصرف بین ۱۳ تا ۱۸ درصد برق مصرفی توسط نیروگاه های برق آبی تامین می شود، افزود: ۸۵ درصد دیگر برق تولیدی توسط نیروگاه های حرارتی تولید می شود، کما اینکه آنها نیز برای خنک کردن به آب نیاز دارند، البته با مدیریت مصرف از سوی مردم می توان از پیک تابستان و روزهای گرم امسال نیز عبور کرده و خاموشی نداشته باشیم.
وی همچنین در خصوص پویش صنعت برق همیشه بیدار در پی شیوع کرونا، اظهار کرد: این پویش همزمان با شیوع کرونا در صنعت برق کشور ایجاد شد که تمام فعالان مجموعه برق کشور هم راستا با مدافعان کادر سلامت در تامین انرژی برق پایدار مراکز درمانی، بهداشتی، نقاهتی و مراقبتی و از همه مهمتر تامین برق پایدار بخش خانگی با توجه به قرنطینه آنها فعالیت می کنند.
سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان تاکید کرد: به طور قطع اگر در این روزها خاموشی برق داشته باشیم زحمات مدافعان سلامت از بین می رود، چراکه موجب خروج مردم از منزل و یا بعضا مراجعات حضوری آنها به بخش های مختلف و ترافیک شدید خواهد شد.
علی اکبری گفت: خوشبختانه از زمان شیوع کرونا تا به امروز، با وجود تمام مشکلات و حتی در زمان تعطیلات نوروز، در حوزه شهرستان اصفهان، خاموشی برق نداشتیم.
کرونا برق اصفهان را خاموش نکرد/ مراجعه ماموران برای قرائت شماره کنتور
سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه در تعطیلات فروردین امسال شاهد افزایش ۷ درصدی مصرف برق در اصفهان بودیم، گفت: با وجود شیوع کرونا، اما بنابر سیاست شرکت توزیع برق، قرائت شماره کنتورهای برق به دو روش خوداظهاری و مراجعه حضوری ماموران این مجموعه به منازل انجام می شود.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران