رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش درخصوص اینکه چند درصد دانشآموزان در معرض آسیبهای اجتماعی هستند و چه آسیبهایی آنها را تهدید می کند، بیان کرد: آسیب های اجتماعی که دانش آموزان را تهدید می کند یا با آن درگیر هستند، در مرحله پردازش است و باید اقدامات لازم در این خصوص صورت بگیرد، اما آسیب های دانش آموزان را هیچ وقت در تریبون های عمومی اعلام نمی کنند.
به گزارش شفقنا، وی گفت: آسیبی های اجتماعی دانش آموزان در حقیقت یک تصویری از آسیب های جامعه است. کودکان طلاق، کودکان کار و مهاجران همه اینها در معرض آسیب هستند که آسیب های آنها باید شناسایی و برطرف شود.
وی اظهار داشت: در این خصوص با نهادهای مختلف در تعامل تنگاتنگ هستیم. ائتلاف ملی «نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان» باید شکل بگیرد و آموزش و پرورش در این موضوع دست یاری به سوی همه دراز کرده و پیامش هم این است که همه به مدرسه بازگردید چرا که راه اصلاح پایدار «مدرسه» است. اگر از مدرسه شروع کنیم، انشاالله اصلاحات اساسی صورت می گیرد.
وزیر آموزش و پرورش در گفت وگو با شفقنا در پاسخ به انتقاد برخی نسبت به اینکه «طی سالیان متمادی هرگز از معلمان برای تدوین سیاستهای آموزشی، استفاده و نظرخواهی نشد» نیز گفت: در حال دریافت نظرات معلمان در حوزه های مختلف هستیم مثلاً در حوزه برنامه ریزی آموزشی و کتاب های درسی، سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزش کشور یک سامانه ای تحت عنوان https://nazar.roshd.ir/ ایجاد کرده که همه می توانند در این سامانه نظر دهند و به این نظرات توجه می شود.
آقای صحرایی تأکید کرد: معلمان محور هر تحولی در آموزش و پرورش به طور خاص و در کشور به طور عام هستند. من فکر می کنم که لااقل آغوش این دولت به روی معلمان و دریافت نظر آنها بسیار گشوده است. گفت وگوی با معلمان هم که در شاد شروع شده سابقه قبلی نداشته بنابراین اگر نقدی وجود دارد که به جان می پذیریم و معلمان را مهم می دانیم، خواهش می کنیم، ببینیم چه بوده ایم و چه شده ایم و بعد چه می خواهیم بشویم. حتما باید به سمت مسیر تعالی پیش برویم، ولی به نظرم نسبت به گذشته تعامل با معلمان بیشتر شده است.
منبع: etemadonline-644695