فرادید| «اتاق چای ابری» که بخشی از یک استراحتگاه فرهنگی را تشکیل میدهد، توسط استودیوی معماری PLAT ASIA در دامنۀ تپهای در پردیس فرهنگی چای در شهر هوژوی چین ساخته شده است.
به گزارش فرادید؛ این طراحی الهام گرفته از شکل و شمایل چایخانههای سنتی در شرق آسیا است، اما در آن از مصالح مدرن استفاده شده و ملاحظات زیستمحیطی نیز در ساخت آن مورد توجه جدی قرار گرفته است.
این چایخانه که به عنوان بخشی از یک استراحتگاه فرهنگی ساخته شده، طوری طراحی شده که به طور یکپارچه با مناظر مختلف اطرافش مانند مزارع چای، تپهها، دریاچهها و جنگلها ترکیب شود. اتاق چای ابری در بالاترین نقطه استراحتگاه قرار دارد و تجربهای امروزی از حضور در یک چایخانۀ سنتی را ارائه میدهد.
استراتژی معماری بر به حداقل رساندن حضور فیزیکی سازه و ایجاد حس ارتباط بین اتاق چای، محیط اطراف و بازدیدکنندگان تمرکز دارد.
نکتۀ منحصر به فرد و جالب توجه این طراحی 170 پایۀ فولادی است که اتاق چای را احاطه کردهاند و مانند یک چیدمان هنری به نظر میرسند.
اما این میلهها فقط یک منظرۀ متفاوت ایجاد نمیکنند بلکه یک کارکرد خاص هم دارند که تولید مِه و ابر است. به عبارت دیگر شما در هر زمانی که وارد این چایخانه شوید، میتوانید نوشیدن چای در میان یک مزرعۀ مهگرفته را تجربه کنید، حتی اگر لزوما هوا مهآلود نباشد.
جونگ دونگیون، از معماران این پروژه، این طرح را با مفهوم عرفانی جهان گذرا در بودیسم پیوند میدهد و میگوید: «میلههای فولادی با تولید ابر، جهانی موقتی را میسازند که در آن ناگهان همۀ منظرهها ناپدید میشوند و وقتی دوباره مه به کنار میرود و تپهها پدیدار میشوند، شما به آرامی به جهان مادی برمیگردید».
مصالح این ساختمان شامل پانلهای فولادی با روکش سفید رنگ، شیشه فوقالعاده شفاف، سیمان سفید، تشکهای بامبو، تختههای اکریلیک مات و تجهیزات اسپری ابر و مه است. اتاق چای ابری با ظرافت با محیط طبیعی ادغام میشود و تجربهای منحصر به فرد و همهجانبه را برای علاقهمندان به چای در استراحتگاه ژیسایشان ارائه میدهد.
منبع: faradeed-164694